in

Famke Louise laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto

Famke Louise (1998) werd bekend met haar video’s op YouTube, maar is nu hit zangeres. Dit weekend debuteert ze als musicalactrice in de Ziggo Dome.

Als 16-jarige begon ze te vloggen op YouTube, vier jaar later vliegt Famke Louise (voluit Famke Louise Meijer, uit Almere) als artiest de wereld over om haar bijna een miljoen Instagramvolgers te entertainen.

LEES OOK!
De 23-jarige Janae Roberts is het buurmeisje waar je al heel je leven van droomt (foto’s)

Afgelopen 9 december werd Famke Louise 20 jaar. Vier jaar eerder begint haar carrière, wanneer ze vanuit haar ouderlijk huis in Almere video’s opneemt waarin ze geintjes uithaalt met vrienden. Haar bekendheid op YouTube groeit wanneer ze video’s gaat maken over mode en schoonheid, maar ze valt pas echt op, in goede en slechte zin, wanneer ze rapmuziek begint te maken.

LEES OOK!
Vriendin van Kalvijn verbluft Nederland met doorzichtig badpak!

Haar eerste videoclip Op me monnie wordt unaniem gekraakt en krijgt 163.000 vind-ik-niet-leuks tegenover 121.000 vind-ik-leuks, maar bereikt wel mooi drie miljoen weergaven binnen een week. Inmiddels is er een veelvoud aan hits heeft ze 365.000 abonnees op Youtube en 933.000 volgers op Instagram. Onlangs poste ze deze pikante kiekje op Instagram.

Duivels koppel adopteert hond uit asiel om haar op te eten.

Selma Omari (25): laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto