in

Famke Louise laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto

Famke Louise (1998) werd bekend met haar video’s op YouTube, maar is nu hit zangeres. Dit weekend debuteert ze als musicalactrice in de Ziggo Dome.

Als 16-jarige begon ze te vloggen op YouTube, vier jaar later vliegt Famke Louise (voluit Famke Louise Meijer, uit Almere) als artiest de wereld over om haar bijna een miljoen Instagramvolgers te entertainen.

Lees ook  Stervende moeder heeft nog maar 2 weken te leven. Dan schokt ze haar artsen als blijkt dat haar kanker op wonderbaarlijke wijze is verdwenen

Afgelopen 9 december werd Famke Louise 20 jaar. Vier jaar eerder begint haar carrière, wanneer ze vanuit haar ouderlijk huis in Almere video’s opneemt waarin ze geintjes uithaalt met vrienden. Haar bekendheid op YouTube groeit wanneer ze video’s gaat maken over mode en schoonheid, maar ze valt pas echt op, in goede en slechte zin, wanneer ze rapmuziek begint te maken.

Lees ook  Verkeerd infuus: vrouw wordt levend gebalsemd en sterft.

Haar eerste videoclip Op me monnie wordt unaniem gekraakt en krijgt 163.000 vind-ik-niet-leuks tegenover 121.000 vind-ik-leuks, maar bereikt wel mooi drie miljoen weergaven binnen een week. Inmiddels is er een veelvoud aan hits heeft ze 365.000 abonnees op Youtube en 933.000 volgers op Instagram. Onlangs poste ze deze pikante kiekje op Instagram.

Duivels koppel adopteert hond uit asiel om haar op te eten.

Selma Omari (25): laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto