in

Famke Louise gewond van podium nadat ze een wijnglas tegen haar hoofd krijgt

Famke Louise is gewond geraakt bij een optreden in Zoetermeer. Iemand gooide een glas tegen het hoofd van de zangeres die daarna hevig geschrokken en kwaad haar optreden stopte.

Nog geen vijf minuten duurde zaterdag het optreden van Famke Louise in café Clooney aan het Zoetermeerse Stadhuisplein.

Daarna vloog er een plastic wijnglas richting de ster, die hard op haar hoofd werd geraakt. Volgens een bezoeker liep de zangeres daarna met opgestoken middelvinger boos van het podium.

Op een een filmpje dat Famke Louise daarna als Instagram story plaatste, was te zien dat ze een dikke bult op haar rechter slaap aan het incident overhield.

De drankjes in Clooney worden al geserveerd in plastic glazen om gevaarlijke situaties voor te zijn. Blijkbaar had het plastic glas voldoende snelheid om de zangeres toch keihard te raken.

Hersenloos
,,Ik schaam me dood tegenover de artiest”, zegt eigenaar René Bogaart van Clooney. De bekende horecaondernemer was zaterdag zelf in de zaal bij de show van Famke Louise en zag het plastic glas door de lucht vliegen.

Lees ook  Opvallende carrièreswitch voor Rob Geus

,,Dan gebeurt waar je als exploitant altijd bang voor bent. We stonden al op scherp. Er stonden zes portiers, we letten goed op en dan gebeurt dit.

Je schaamt je kapot. Ik voel me verantwoordelijk ook al was het een hersenloze actie van een ander”, zegt de horecaondernemer.

,,Ik heb haar meteen mijn excuses aangeboden en de volgende dag een enorme bos bloemen laten bezorgen. Ik hoop dat ze ons vergeeft.

Nogmaals, ik schaam me tegenover Famke Louise. Het is zo’n aardige meid. Dit was de tweede keer dat ze bij ons kwam en we waren zo blij dat ze naar Clooney wilde komen.”

Camerabeelden
Het zat die avond al tegen, zegt Bogaart. ,,Het geluid was niet helemaal goed. Daardoor moest de volle zaal wachten. Terwijl het extreem druk was. Vijfhonderd man, tot aan de achterdeur was het vol.”

De dader is nog niet van hem af. Met zijn personeel heeft hij alle camerabeelden van die avond veiliggesteld en bekeken.

Lees ook  Kijkers verbaasd over ondankbare Karin in 'Uitstel van Executie'

De beelden zijn te vaag om een persoon aan te wijzen, maar bieden wel aanknopingspunten. ,,De dader komt niet exact in beeld.

We hebben wel een vermoeden in welke groep de gooier zat”, zegt Bogaart. ,,We gaan de beelden nu verder onderzoeken.”

Onacceptabel
Het management van Famke Louise noemt het gooien van een glas naar welke artiest dan ook ‘onacceptabel’.

,,Wat ons betreft worden hier in de horeca passende maatregelen voor genomen om dit ten alle tijden te voorkomen zodat de artiest beschermd is en zonder gevaar voor letsel kan optreden.

De excuses worden zeker aanvaard. Maar we vinden het belangrijker dat hier lering uitgetrokken wordt zodat dit niet nogmaals bij een collega-artiest kan gebeuren.”

Volgens de manager gaat het inmiddels weer goed met Famke Louise. ,,Die laat zich sowieso nooit door iemand kisten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Beterschap 🤕❤️ @famkelouise_ kreeg een wijn glas tegen haar hoofd tijdens een concert

Een bericht gedeeld door RapNieuwsTV (@rapnieuwstv) op

Anna Nooshin laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto’s

Gedurfd kiekje van Maxime Meiland laat Nederland kwijlend achter!