in

Fans ontroerd door emotionele beslissing Maan

Maan heeft het emotionele besluit genomen om een prachtige nieuwe uitdaging aan te gaan. De zangeres wordt de nieuwe ambassadrice van het Prinses Maxima Centrum, een ziekenhuis speciaal voor kinderen met kanker. Haar vriendje Tony Junior vindt het een hele mooie actie van haar.

Op haar Instagram vertelt Maan hoe ze tot dit besluit is gekomen. “De eerste keer dat ik in het Prinses Maxima Centrum kwam, een ziekenhuis speciaal voor kinderen met kanker, wilde ik eigenlijk niet meer weg. Ik wilde zo graag blijven kletsen, knuffelen, zingen, foto’s maken en de kids een lach op hun gezicht bezorgen om ze even te laten vergeten dat ze ziek waren. Daarom ben ik nu met heel veel trots ambassadeur geworden van het PMC”, schrijft de brunette.

Op de foto’s is te zien hoe Maan druk met de zieke kinderen aan het praten en spelen is. Hoe vrolijk de foto’s er ook uitzien, het blijven lastige momenten voor haar. “Het voelt zo gek dat ik na een bezoek langs de bedjes, weer in de auto kan stappen en wegrijden, terwijl de kinderen daar blijven liggen”, aldus de 22-jarige.

Lees ook  Vrouw vindt gehandicapte echtgenoot: huilend in de tuin. Dan opent hij zijn hand en toont hij wat erin zit.

De Voice-winnares belooft snel weer langs te komen: “Tot snel lieve kids, ik kom snel weer langs om te kijken hoe het met jullie gaat en om even bij te kletsen. Jullie zijn strijders, echt ongelooflijk knap hoe jullie zo sterk en positief blijven, wij kunnen nog veel van jullie leren.”

Fans van Maan hebben ‘diep respect’ voor haar besluit en noemen het ‘prachtig’, ‘bijzonder’ en ‘ontroerend’. Ook veel BN’ers vinden het een geweldige actie van Maan. “Wat mooi dit, lieverd”, reageert Maans vriendje Tony Junior. Jessie Jazz reageert: “Jij lief mooi engeltje! Help heel graag waar nodig!” Daarnaast plaatsen ook Jan Versteegh, Chantal Janzen, Monique Westenberg, Danny de Munk en Bram Krikke een reactie onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik heel erg van kinderen hou. De eerste keer dat ik in het Prinses Maxima Centrum kwam, een ziekenhuis speciaal voor kinderen met kanker, wilde ik eigenlijk niet meer weg. Ik wilde zo graag blijven kletsen, knuffelen, zingen, foto’s maken en de kids een lach op hun gezicht bezorgen om ze even te laten vergeten dat ze ziek waren. Daarom ben ik nu met heel veel trots ambassadeur geworden van het PMC. Het voelt zo gek dat ik na een bezoek langs de bedjes, weer in de auto kan stappen en wegrijden, terwijl de kinderen daar blijven liggen…. Daarom wil ik heel graag meehelpen aan een toekomst waarin elk kind beter kan worden, door geld op te halen waarmee belangrijk onderzoek voor nieuwe behandelmethodes betaald kan worden. Tot snel lieve kids, ik kom snel weer langs om te kijken hoe het met jullie gaat en om even bij te kletsen. Jullie zijn strijders, echt ongelooflijk knap hoe jullie zo sterk en positief blijven, wij kunnen nog veel van jullie leren ❤️

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Jannie Miedema uit Ermelo is vermist en voor het laatst gezien in Harderwijk

58-jarige fietser overleden in Linschoten door omvallende boom