in

Flink lopen zweten in je schoenen? Zo haal je nare geurtjes eruit!

Heb je de afgelopen dagen schoenen aangehad met het warme weer? Dan is de kans groot dat er niet zulke fijne geurtjes zijn ontstaan. Schoenen die eenmaal stinken zorgen sneller voor zweetvoeten, wat op zijn beurt de schoenen weer meer doet stinken. Tijd voor een grote schoenen-schoonmaak dus!

Nare geurtjes
Om ervoor te zorgen dat je schoenen niet meer stinken, is hete belangrijk om deze goed schoon te maken. Ook is het van belang om ervoor te zorgen dat je minder snel last krijgt van nare geurtjes. Hoe je het beste af kunt komen van stinkvoeten lees je hier!

Lees ook  Het slimme bed van Ford rolt egoïstische dwarsliggers terug op hun eigen kant van het bed

Koffiepads
Om van de nare geurtjes in je schoenen af te komen heb je niet heel veel nodig; slechts een paar koffiepads zullen het trucje doen! Een ongebruikte koffiepad zal als het ware al het vocht en de stank uit je schoenen trekken.

Leg ‘s avonds een ongebruikte koffiepad in beide schoenen en laat dit een nachtje staan. Haal de pads er ‘s ochtends weer uit en je schoenen zijn zo goed als nieuw. Heb je het idee dat het nog niet genoeg heeft geholpen, herhaal het proces dan een aantal keer.

Lees ook  Martijn Krabbé zet André Hazes voor schut met grap over andere liefde

Zó ziet Maxwell Caulfield uit Grease 2 er nu uit, hij ziet er nog steeds goed uit!

Deze moeder laat haar man voor het eerst alleen met de baby en wat hij dan doet… Hilarisch!