in

Foto van mama gaat viraal. Eindelijk horen we de waarheid erachter uit haar mond [foto’s].

Toen een gevaarlijk zwaarlijvige moeder uit Utah naar de dokter ging, gaf de medische professional haar het dringende advies om af te vallen. Maar de 26-jarige Tiffaney Anderson nam de waarschuwing niet ernstig. Op haar zwaarste punt woog ze 207 kg en leed ze aan een voedselverslaving waardoor ze dagelijks meer dan 11.000 calorieën consumeerde van McDonald’s, pizza en frisdranken.

De vrouw uit Utah geeft haar vader de schuld voor haar zwaarlijvigheid. Ze zegt dat hij haar haar hele leven pestte en er zo voor zorgde dat ze teveel ging eten. Maar als volwassene wilde ze wanhopig iets veranderen. Ze kon echter nooit de motivatie vinden om dat ook daadwerkelijk te doen. Het was veel gemakkelijker om maandelijks duizenden dollars aan McDonald’s uit te geven dan te beginnen sporten.

Dan kreeg ze een beroerte en overleed bijna. Pas na deze bijna-doodervaring besefte de moeder van 2 dat haar leven in gevaar was. Dus probeerde ze wanhopig naar een oplossing te zoeken …

De moeder van twee onderging een riskante maagverkleining en een maagbypass in een poging om gewicht te verliezen. Het was niet zeker of haar zwaarlijvige lichaam de beproeving van de operatie zou doorstaan. Maar na haar beroerte wist ze dat ze er voor haar kinderen moest zijn, dus ging ze ermee door en hoopte ze het beste voor haar kinderen.

Lees ook  Erwin (38) overlijdt na gloeiend heet bad omdat verzorgster (36) vergat de temperatuur te meten

Tiffaney is een nieuwe vrouw en is virtueel onherkenbaar. Door een verandering van levensstijl en de drastische operatie is Tiffaney meer dan 120 kg afgevallen.

Maar nu heeft ze een ander probleem. Ze wil van haar overtollige huid vanaf. Omdat dit een dure ingreep is begon ze een crowdfundingcampagne en vraagt ze mensen om te doneren. Ze zegt dat ze zich na deze operatie eindelijk mooi zal voelen. Nu beschrijft de moeder hoe moeilijk het allemaal wel was en hoe diep ze op zeker ogenblik zat. Per maand gaf ze meer dan 1.600 dollar aan fastfood uit:

“Ik at elke dag constant fastfood. Mijn dieet was zo hoog aan calorieën dat ik erg gemakkelijk bijkwam. Onderweg naar het werk bestelde ik nog eens vier eieren, kaas en worstjes, en een grote chocoladetaart. Dan 20 minuten later ging ik terug naar McDonald’s, voor een tweede keer, en bestelde ik precies hetzelfde voor naar het werk te gaan.”

Lees ook  Koppel met 13 zonen belooft voor meer kinderen te blijven proberen totdat ze eindelijk een meisje hebben.

Ze kreeg een beroerte toen ze zes maanden zwanger was. Deze bijna-doodervaring was het keerpunt voor de moeder uit Utah:

“Ik wist dat ik dik was, maar ik besefte nooit hoe dik. Omwille van mijn gewicht had ik een kleine beroerte toen ik zwanger was van mijn zoon. Toen wist ik dat ik dringend iets moest veranderen of ik zou sterven.

Voor mij was een operatie de enige optie, maar het was geen gemakkelijke reis zoals iedereen soms denkt. Het was hard en nu ben ik gelukkig afgevallen.”

Nu wilt ze haar overtollige huid laten verwijderen als kers op de taart voor het harde werk dat ze geleverd heeft:

“Ik voel me gezegend dat ik zo ben afgevallen, maar ik wil me mooi voelen. Ik wil die dame van 207 kg niet meer in de spiegel zien. Dat is waarom ik nu geld inzamel. Ik deed het harde werk en heb de hulp van de gemeenschap nodig om mijn transformatie af te maken.”

Wat vind jij van de verwezenlijkingen van deze dame? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Dokters hebben dringende waarschuwing voor ouders over een oprukkende trend die een piek in spoedopnames veroorzaakt.

Stervende moeder heeft nog maar 2 weken te leven. Dan schokt ze haar artsen als blijkt dat haar kanker op wonderbaarlijke wijze is verdwenen