in

Victoria sterft na te zijn geraakt door boomstam die 2 tieners van klif af hebben geduwd

Onlangs deed een fotografe haar werk – het fotograferen van middelbare scholieren op een locatie buiten school – toen een boomstam van 33 kilo haar trof.

De boomstam had meer dan 20 meter afgelegd. Het trof Victoria Schafer terwijl ze in de buurt van de trap in Old Man’s Cave in Hocking Hills State Park was, zei een getuige. Victoria overleed ter plekke door de impact.

De 44-jarige moeder van vier nam foto’s van een klas in een Ohio State Park toen de tragedie plaatsvond. Victoria was de eigenaar van Victoria Schafer Photography en was bekend in de gemeenschap.

Lees ook  Nederlandse moeder verongelukt, twee dochtertjes in levensgevaar

Oorspronkelijk werd aangenomen dat de plotselinge dood van Victoria een ongeluk was, maar kort daarna kwamen onderzoekers tot de conclusie dat de boomstam dat de fotograaf doodde, van de klif was gegooid of geduwd, waardoor het incident een moord zou worden.

Detectives kregen informatie over de betrokkenheid van twee 16-jarige jongens. Toen de tieners werden binnengebracht voor ondervraging, gaven beiden toe dat ze de misdaad hadden begaan en werden ze beschuldigd van moord.

Lees ook  Aylin (4) heeft een oogafwijking en krijgt snoeiharde kritiek op haar uiterlijk: ‘Dit moet stoppen’

De tieners werden onmiddellijk in hechtenis genomen en overgebracht naar een jeugdgevangenis. De twee tieners wachten vanaf daar op een gerechtelijke procedure. Victoria laat haar man en vier kinderen achter.

Bekijk de video voor meer informatie over dit tragische verhaal:

Dochter van Irma blij dat gestolen urn terug is: ‘Mijn moeder werd voor de tweede keer uit mijn leven gerukt’

Onderzoek toont aan: Vóór 10 uur ’s ochtends beginnen met werken is slecht voor je