in

Fotografe vindt verlaten huis in het bos – opent de deur en krijgt de schok van haar leven

Leslie David uit Ontario, Canada is een adrenalineverslaafde met een passie voor avontuur.

Naast haar andere passie – fotografie, houdt Leslie ervan om te zoeken naar verlaten huizen om te ontdekken en mooie foto´s van te nemen.

Op een dag, op een van haar zoektochten, vond ze een leeg huis met een ingestort dak en een deur die bijna volledig was bedenkt met onkruid.

Toen ze het huis binnenging, vond ze iets dat haar leven voor altijd zou veranderen.

Dit is Leslie David. Op haar Instagram en website, deelt ze foto´s van haar avonturen en van verlaten huizen die ze bezoekt.

Haar laatste ontdekking heeft nu tienduizenden harten wereldwijd veroverd.

Ze had weer een verlaten en vervallen huis gevonden waar niemand leek te wonen. Ze ging naar binnen zoals altijd, maar in het huis ontdekte ze iets schokkends.

Een oudere man genaamd Lawrence woonde nog steeds in de bouwval.

Op haar Instagram en haar website, legde ze uit dat Lawrence al een hele tijd in het huis woonde.

¨Hij had het moeilijk om rond te komen dus hij bleef al die tijd daarbinnen. Alleen. Hij mist zijn rechteroog en aan de linkerkant heeft hij staar,¨ schrijft Leslie. ¨Zelfs nadat hij zag dat een vreemdeling binnen was gekomen was hij ontzettend aardig. Ik mocht zelfs een foto van hem nemen die ik voor altijd zal bewaren. Het is een prachtige ziel en ik ben van plan hem veel te bezoeken.¨

Leslie bedankte Lawrence voor zijn gastvrijheid en beloofde hem weer te bezoeken.

Een paar dagen later keerde Leslie terug naar Lawrence huis met veel eten en drinken. Drie uur lang zaten de vrienden samen in het vervallen huis. Ze deelden een goede maaltijd, lachten veel en praatten met elkaar.

Lees ook  Eerst zoon en nu ook vader veroordeeld voor kinderm*sbruik en p*rno

Lawrence vertelde Leslie zijn levensverhaal – de hoogte- en dieptepunten.

“Hij is de aardigste man. Hij heeft mijn hart doen smelten. Ik bracht hem wat eten en theekoekjes en wat snacks voor de volgende dagen totdat ik later deze week terug kan kopen,¨ schrijft ze op haar website. ¨Ik hoop de meeste rommel opgeruimd te hebben en een paar reparaties te hebben uitgevoerd tegen het einde van de zomer. Hem wat van zijn thuis teruggeven.¨

Na de eerste ontmoeting bleef Leslie Lawrence regelmatig eten brengen om er zeker van te zijn dat hij at.

Het was duidelijk dat Lawrence al een hele tijd alleen was geweest en dat hij het leven had opgegeven. Ze kwam erachter dat hij ooit een hartaanval had gehad, maar zelfs daarna geen medische hulp had gezocht.

Zijn ontmoeting met Leslie bracht echter weer iets nieuws tot leven. Hij begon langzaam weer zin te krijgen in het leven.

Leslie voelde echt mee met de eenzame en gebroken man. Ze realiseerde zich dat een renovatie van zijn huis zijn levenslust terug kon brengen.

Ze besloot er een project van te maken, met behulp van vrienden en familieleden.

Lawrence was oud en de jaren van verwaarlozing van zijn gezondheid en lichaam hadden hem niet goed gedaan. Leslie wist dat Lawrence niet lang meer te leven had en ze wilde dat zijn laatste jaren op aarde vol plezier en liefde zouden zijn.

“Hij heeft me verteld over hoe hij zijn begrafenis wil en vroeg me daar te zijn. Ik vertelde hem dat ik er absoluut zou zijn. Hij vertelde me iets dat ik voor altijd bij me zal dragen. Hij zei dat de dag dat ik verscheen de beste dag van zijn leven was,¨ schrijft Leslie op haar pagina. ¨Hoe voldaan ik dat ook opschrijf, ik begrijp hoe hij zich voelt. Het was de beste dag van mijn leven toen ik hem ontmoette. Hij gaf me de kans echt iets te doen voor iemand – een mooi gebaar naar iemand zonder de verwachting van een beloning. Het is een zeldzame mogelijkheid en ik ben blij dat ik die uitdaging aan kon gaan.¨

Lees ook  BABY heeft geen schijn van kans om te overleven. Maar de familie bleef bidden en TOEN!

Toen de renovatie eindelijk klaar was, bleven Leslie en Lawrence elkaar ontmoetten en praatten.

De twee hielden gesprekken over elkaars leven en over het leven in het algemeen.

Lawrence sprak over hoe hij, naast andere dingen, het contact had verloren met zijn broer, zijn familielid met wie hij het hechtst was.

Maanden gingen voorbij en de conditie van Lawrence ging achteruit. Leslie hielp hem een bejaardenhuis vinden zodat hij verzorgd kon worden.

Leslie bezoekt hem nog steeds – ze brengt hem zijn favoriete maaltijden en neemt soms haar hond mee.

Lawrence is dol op zijn nieuwe thuis en beseft goed dat al het goede dat hem is overkomen nooit was gebeurd zonder Leslie.

Leslie schrijft dat ze hoopt dat meer mensen geïnspireerd worden door hun onverwachte vriendschap.

“Ik plaats deze foto in de hoop dat het op zijn minst een persoon zal inspireren om contact te zoeken met iemand die ze al lang niet meer gesproken hebben,¨ schreef ze op haar website. ¨Deze oude zielen zijn nog vol leven en ik ben gelukkig om hem ontmoet te hebben.¨

Zoals Leslie schrijft, ik hoop echt dat dit prachtige verhaal ons allemaal kan inspireren.

Deel als je ook geraakt werd door de onverwachte vriendschap tussen Leslie en Lawrence.

Baby baviaan wordt gepakt door leeuw – maar wat de camera vastlegt verrast de hele wereld

Vrouw, die op brutale wijze haar dochter vermoordde, door deze op haar borst te slaan, wordt in de gevangenis aangevallen