in

Franse p*dofiel krijgt mogelijk de doodstraf door vuurpeloton na aan randing van 300 kinderen

Een Franse man kan worden geëxecuteerd door een schutter in Indonesië nadat hij werd beschuldigd van het molesteren van meer dan 300 kinderen en het slaan van degenen die weigerden om s*ks met hem te hebben.

De politie zei dat ze vorige maand de gepensioneerde Francois Abello Camille, 65 jaar, hebben gearresteerd in een hotel in de Indonesische hoofdstad Jakarta, waar ze twee minderjarige meisjes in zijn kamer hebben ontdekt.

Lees ook  Broer en advocaat van kroongetuige Nabil B geliquideerd - Wie is de volgende?

Camille wordt geconfronteerd met de dood door het vuurpeloton of levenslang in de gevangenis als hij wordt veroordeeld op grond van een aantal aanklachten – waaronder beschuldigingen die hij heeft gefilmd over illegale ontmoetingen – in het kader van de Indonesische kinderbeschermingswetten.

Onderzoekers zeggen dat ze video’s hebben gevonden op Camille’s laptop computer die hem lieten zien dat hij illegale s*ksuele handelingen verrichtte op honderden kinderen tussen 10 en 17 jaar.

Lees ook  Talloze mensen beschouwen de 25 kilo wegende vrouw als een “levend skelet”. Als mensen haar voor de eerste keer zien, zijn ze vooral geschokt

De gepensioneerde man was de afgelopen vijf jaar volgens de politie meerdere malen met een toeristenvisum Indonesië binnengekomen.

Hij zou kinderen benaderen en lokken door ze werk aan te bieden als model,’ vertelde Jakarta’s politiechef Nana Sudjana aan de verslaggevers.

Degenen die ermee instemden om s*ks met hem te hebben, zouden tussen 250.000 en een miljoen roepia ($17-70) betaald krijgen.

Huwelijksfotograaf slaat bruidegom een blauw oog wanneer hij achter ontdekking over de bruid komt

Richard (37) weigert mee te doen aan “onnozele hype rond mondmaskers”, twee maanden later is hij zelf overleden aan coronavirus