in

Gaby Blaaser ruilt vriend in voor Temptation Island-verleider

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. “We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan”, aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

Lees ook  Nikkie Plessen deelt foto in bikini maar volgers vinden haar veel te mager

Geen vertrouwen
Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières.”Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan.”

Lees ook  Jongen met hoest doneert haar aan kinderen met kanker. Dan ontdekken de dokters de verschrikkelijke waarheid.

‘Leuke tijd’
De actrice laat weten “het leuk te hebben” met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. “We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me.”

Mama ontdekt wie die “schattige, lieve oude man” voor de school van haar dochtertje is.

Moeder injecteerde haar 18 maanden oude dochter met bleekmiddel ‘omdat ze niet van haar hield’.