in

Gaby Blaaser trots op halfnaakte Instagram-foto’s: ‘Liefst een tikkeltje ordinair’

Gaby Blaaser post regelmatig pikante kiekjes van haarzelf op social media, zoals in de video hierboven.

De wulpse blondine toont maar wat graag haar strakke lichaam en krijgt daar altijd een stortvloed aan reacties over, zowel positief als negatief. De actrice vertelt openhartig in de nieuwe LINDA. hoe ze daar mee omgaat.

De gewaagde foto’s zijn een bewuste keuze, vertelt Gaby. “De sexy versie van mezelf vind ik de allerleukste. Liefst een tikkeltje ordinair”, aldus de influencer.

Lees ook  Hun zoontje van 3 was wel erg stil. Toen ze ontdekten wat er gebeurd was gilden ze het uit van schrik

Gaby kreeg in het begin veel negatief commentaar, maar daar trok ze zich weinig van aan. “Ik kreeg tags onder mijn foto’s als ‘veel te bloot’.

Moet ik vanwege de mening van anderen maar opgaan in de menigte? Als je toegeeft aan de kritiek, verloochen je jezelf. Inmiddels heb ik mijn volgers opgevoed en zijn de comments veel positiever”, vertelt ze.

Lees ook  Waarom kijkers ‘Hotter than my daughter’ niet uitgepraat raken over Patty Brard

Haar killerbody heeft ze echter niet zomaar gekregen. Gaby werkt er keihard voor en moet daar ook zo nu en dan wat voor laten. “Ik hou van strak met curves.

Daarvoor train ik vijf keer in de week samen met een personal trainer, ik doe aan krachttraining en ik let op mijn calorieën. Maar ik drink wel mijn wijntje en ik eet ook brood”, biecht ze op.

Eindelijk liefde voor Harrie!

Vrouw die zwaargewond raakte toen ze werd gebeten door een jackrusselterriër, mag weer naar huis