in

Gangster die baby levend in het vuur gooide, doet zich in gevangenis tegoed aan kreeft en kaviaar.

Waarschuwing: Dit artikel bevat gevoelige inhoud die op sommige lezers schokkend zou kunnen overkomen.

Een Russische gangster die een familie waaronder een babymeisje afslachtte, werd in gevangenis gefotografeerd terwijl hij zich tegoed deed aan kreeft en kaviaar.

Vyacheslav Tsepovyaz, die zijn negen maanden oude slachtoffer in het vuur gooide, houdt er in een gevangenis van Siberië een luxeleven op na.

Andere foto’s tonen hoe de maffiabaas relaxt op een comfortabele bank en optrekt met medegevangenen.

Naar verluidt zou hij zelfs een eigen kantoor hebben, van waaruit hij zijn criminele activiteiten blijft leiden.

Tsepovyaz en zijn mededaders werden veroordeeld voor een bloedbad in 2010, waarbij 12 personen, onder wie 4 kinderen, gedood werden tijdens een territoriumoorlog tussen maffiaclans.

Onder zijn slachtoffers waren de rijke boer Sevek Ametov, zijn vrouw Galina, hun schoondochter Elena en hun negen maanden oude kleindochter Amira.

Lees ook  Christine (34) en Erwin (33) maakten hun dromen waar totdat hun helikopter crashte

De misdaad werd een van de ergste massamoorden van Rusland genoemd. Tsepovyaz zei in zijn verklaring dat Ametov “hem voor de voeten liep.” Hij zei: “De boer liet me mijn handel niet bedrijven, hij ruïneerde mijn gezag. Dus wilde ik hem en zijn familie gemarteld zien worden.”

De bende viel aan tijdens een feestje dat Ametov hield voor familie en vrienden.

Tsepovyaz voegde eraan toe: “We sleepten hem in de kamer – hij ademde nog – en we vermoordden de anderen onder zijn ogen. Dan laadden we de lichamen een voor een op elkaar en bovenop legden we de negen maanden oude Amira, de kleindochter van Ametov. Ze was in leven, ze huilde. We goten benzine over haar en staken haar in brand. Dan controleerden we onze horloges en waren verrast dat we binnen de 10 minuten klaar waren.”

Lees ook  4 vijfdegroepers kleden zich als baby´s, kijk hoe ze overeind komen en de hele aula aan het lachen maken

Een woordvoerder van het regionale gevangeniswezen zei: “Deze foto’s tonen de schendingen van het gevangenisregime en werden gemaakt in 2015. De beelden werden voor verder onderzoek overgemaakt aan de autoriteiten. We kunnen ook melden dat er een nieuwe controle wordt voorbereid in de gevangenis.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? VIND JIJ HET OOK ZO WEERZINWEKKEND DAT DEZE GANGSTER BLIJKBAAR EEN LUXELEVENTJE LEIDT IN DE GEVANGENIS? DEEL DIT BERICHT DAN MET IEDEREEN DIE JE KENT OM INTERNATIONALE AANDACHT TE VRAGEN VOOR DIT SCHANDAAL!

Trouwstoet op de bon geslingerd…

Zijn vrouw bewaarde een bijzonder geheim. Na 21 jaar vraagt ze hem om buiten in de regen te kijken …