in

Gastouder gaf baby maanden lang borstvoeding zonder dat moeder het wist

Het vinden van een goede gastouder is een persoonlijke en moeilijke beslissing voor ouders. Wie je ook kiest, deze personen zullen voor het kostbaarste in jouw leven zorgen.

Hoewel je ze vertrouwt om jouw kindje te beschermen, betekent dat natuurlijk niet dat ze alles kunnen doen wat ze willen.

Deze moeder was woedend nadat ze ontdekte dat een gastouder haar dochtertje borstvoeding gaf, achter haar rug om!

De anonieme moeder deelde haar gruwelijke ervaring en vroeg om hulp bij wat ze moest doen.

Aan Slate vertelde de moeder haar verhaal. Ze voedt haar geadopteerde dochtertje met de fles, omdat ze zelf geen borstvoeding heeft.

Als een werkende alleenstaande moeder vond ze een gastouder, waarvan ze dacht dat het een perfecte match was.

Maar, twee maanden later was ze toevallig vroeger aangekomen en betrapte de vrouw erop dat ze haar baby borstvoeding gaf.

De moeder legde uit dat ze onverwacht op een vrijdagmiddag vroeger vrij kreeg en opgewonden was om haar dochter op te halen.

Er is een zijdeur waar ouders kunnen binnenkomen zonder te kloppen, dus liep ze naar binnen toen een assistent langs liep en ze haar zag.

Ze liep naar de vrouw toe en vroeg of ze gek was geworden. De gastouder zei dat ze het kindje wilde redden van alle chemicaliën die de moeder in haar lichaam probeerde te forceren en dat ze haar zou moeten bedanken.

De moeder nam haar dochter mee zonder er verdere woorden aan vuil te maken, maar weet nu niet goed hoe ze met de situatie moet omgaan.

Ze vraagt zich af of ze de gastouder aan de aangesloten kinderopvang moet rapporteren en / of het hele verhaal op sociale media zou moeten zetten.

De anonieme moeder chatte online met Daniel Mallory Ortberg van Slate en hij raadde haar aan direct contact op te nemen met de kinderopvang.

Wat de gastouder deed, is een enorme vertrouwensbreuk die absoluut gerapporteerd zou moeten worden.

Wat zou jij in dit geval hebben gedaan?

Psychopaat slipt in moeders auto en probeert zusjes te kidnappen – daar steekt de oudste een stokje voor

Moeder en dochter moorden familie uit