in

Geen grap, hier haal jij je broodje Frikandel-Dekbedovertrek!

“Zet je tanden maar in het lekkere broodje frikandel van dit mooie dekbedovertrek. Het overtrek is extra speciaal, want je krijgt het broodje exclusief geserveerd met mayonaise, ketchup en uitjes.

Precies, zoals het hoort bij onze favoriete snack. Bestaat jouw leven vooral uit Food and Fun? Dan is het dekbedovertrek met het broodje en die bruine op je lijf geschreven.

Bijna letterlijk zelfs als je eronder wegkruipt en heerlijk weg droomt. De hoes is natuurlijk ook perfect te combineren met een van onze andere overtrekken.

Lees ook  Echtgenoot verlaat zwangere vrouw en verdwijnt spoorloos. Dan ontdekt ze iets in de oven.

Bijvoorbeeld met Franse frietjes om er wat afwisseling in te houden. Door de zwarte ondergrond van het overtrek komen de broodjes met je favoriete snack extra goed tot hun recht. J

e gaat met een goed gevoel slapen en als je wakker bent, staat je ontbijt al voor je neus. Beter kan je het niet hebben toch? Of bewaar je de snack toch liever voor de avond? Ook geen probleem.”

Lees ook  Jongen (16) pleegt zelfmoord nadat klasgenote zijn geaardheid verraadt op sociale media

Frikandel-dekbed overtrek!
Juist, op Bol.com kun jij nu dus je eigen dekbedovertrek kopen met je favoriete snack erop gemaakt van 100% katoen speciaal.

Voor maar 39.95 heb jij hem al in huis en je krijgt er ook nog eens één kussensloop bij. Waar je de andere vandaan moet toveren weten we niet, dus moet je maar twee dekbedovertrekken kopen.

Politie arresteert koppel dat vijf meter grote wietplant in de tuin heeft

First Dates-Rebecca maakt Nederland in één klap verliefd met deze foto’s!