in

Gefrustreerd Pitbull van het gezin ligt op de bank – dan grijpt hij opeens de kitten.

Maak kennis met Ozzy. Hij is een pitbull die de voorbije jaren een beetje gefrustreerd was. Dat was tot op het moment dat zijn eigenaars enkele nieuwe leden in het gezin verwelkomden – en Ozzy kreeg wat hij altijd al gewild had.

Een nestje kittens om mee te spelen en voor te zorgen!

Ozzy’s familie, die in het zuiden van California woont, adopteerde hem drie jaar geleden. Hij kreeg altijd erg veel liefde van zijn mama, papa en hun drie kinderen – maar niet van hun kat genaamd Norm.

Ozzy heeft geprobeerd om vriendschap te sluiten met Norm van zodra hij arriveerde. Maar Norm wil simpelweg niets met hem te maken hebben.

Lees ook  Dit paard werd tot mooiste ter wereld gekroond. Maar als experts de vacht onderzoeken, zijn ze verbluft.

Dat is best droevig aangezien Ozzy erg extrovert en liefdevol is. Maar je hoeft je niet meer slecht te voelen voor Ozzy. Want onlangs kreeg hij enkele nieuwe speelkameraadjes!

In juni verwelkomde Ozzy’s familie een nieuw lid – een kat genaamd Winnie. Ze leefde op straat en Ozzy’s ouders konden niet langer aanzien dat ze dakloos en alleen was, dus adopteerde ze haar.

Twee maanden later beviel Winnie van vijf kittens. Voor Ozzy was dit een droom die werkelijkheid werd, en hij leek zijn nieuwe rol heel erg ernstig te nemen.

Lees ook  Maak je borst maar nat: er gaan nog meer hittegolven komen

Van zodra Ozzy de katjes hoort huilen, haast hij zich om hen te troosten en ook zijn humeur is er duidelijk op vooruit gegaan.

“Sinds we toestanden dat Ozzy met de katjes omging, is hij zo gelukkig”, vertelde zijn moeder.

Winnie houdt ook ontzettend veel van Ozzy. Ze houdt ervan om tegen hem aan te knuffelen. Het grootste probleem is nu wat er zal gebeuren als de kittens door nieuwe families geadopteerd worden. Vier van de katjes zullen naar nieuwe families gaan, terwijl Winnie en Troublemaker, een van de kittens, zal blijven.

DEEL dit artikel als Ozzy ook jouw hart verwarmde!

Deze man werd wakker van vreemde geluiden. Dan ziet hij dit vreemd beestje op z’n veranda!

Grap van de dag: Kind doet gouden zaakjes in de kleerkast.