in

Gefrustreerde man bouwt elektrisch hek rond zijn tuin om kinderen op afstand te houden.

Een man uit de Amerikaanse staat Virginia besloot om een elektrisch hek rond zijn tuin om te trekken om te verhinderen dat mensen zijn gazon zouden betreden. De man uit Henrico County woont namelijk aan een bushalte waar kinderen elke ochtend op de schoolbus wachten. Hij stoort zich eraan dat kinderen op zijn gras lopen en soms afval achterlaten.

Bryan Tucker verklaarde aan WTVR: “Ze respecteren de eigendom van anderen gewoon niet. Elke dag moet ik ook rommel opruimen.”

Bordjes met “verboden toegang” halen volgens hem niets uit. Omdat de man het spuugzat was dat kinderen zijn tuin bleven betreden, bouwde hij deze week een elektrisch hek rond zijn tuin. De buren zijn alvast niet opgezet met het initiatief. Wie het hek aanraakt, krijgt een elektrisch schokje.

Lees ook  Opa Henk vertelt prachtig verhaal over hoe hij ontdekte dat zijn vrouw eigenlijk een goedkope hoer was

Buurtbewoner James Mehfoud zei: “Ik begrijp zijn bezorgdheid wel. Maar nu bestaat de kans dat kinderen zich pijn doen.”

Het hek hield echter niet lang stand. Nadat de politie ter plaatse kwam, werd ontdekt dat het eigenlijk op het eigendom van de gemeente geplaatst werd. Enkele uren na de installatie moest de gefrustreerde buurtbewoner het elektrische hek dus al verwijderen.

Lees ook  5-jarige legt de tandenfee op video vast, door een camera op te stellen voor het slapen gaan

Tucker zei nog dat hij hoopte dat hij het hek niet een beetje verderop in zijn tuin moet installeren. “Iedereen weet nu dat ik het meen. Ik heb mijn punt gemaakt, hoop ik”, verklaarde hij nog.

Wat vind jij hiervan? Heb jij begrip voor de maatregel van deze man? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit met je vrienden!

Bob zoekt op zijn 87ste werk anders kan hij de zorg van zijn vrouw niet betalen

Zien: is Meghan Markle dan toch zwanger?