in

Gehandicapte hond wordt tweemaal op één dag door eigenaar gedumpt

Als er iets is waar we woedend van worden, is het wel het mishandelen en verwaarlozen van onschuldige wezens.

Een tijdje terug ging een clip waar een gehandicapte hond werd gedumpt viraal. Maar, na een lange en moeilijke reis, heeft hij een liefdevol thuis gevonden.

Arme Tintin werd tot tweemaal toe gedumpt door zijn voormalige eigenaar. De eerste keer werd hij terug naar huis gebracht, nadat een vrouw hem op straat vond en dacht dat hij was verdwaald.

Uit beelden blijkt echter dat de driepotige hond slechts enkele uren later wederom werd gedumpt in de Braziliaans stad Saõ Leopoldo.

Lees ook  Poten van leeuw bewust gebroken zodat toeristen makkelijker foto’s kunnen nemen

Maar dit verhaal kent gelukkig een goed einde! Nadat de hond werd opgenomen door een dierenwelzijnsorganisatie werd hij door een liefdevol gezin geadopteerd.

De organisatie laat weten dat Tintin het “uitzonderlijk” goed doet, gezien de omstandigheden waarin hij zich bevond. Ze voegden eraan toe dat de viervoeter wordt overladen met “liefde en zorg” door zijn nieuwe baasjes.

De originele beelden waarop Tintin werd gedumpt werden op Facebook gedeeld en zorgden wereldwijd voor veel woede. Het was de tweede keer op één dag waarop de vrouw hem dumpte en harteloos wegreed …

Lees ook  Hij kust zijn vrouwtje na een pijnlijke bevalling. Maar kijk als de camera uitzoomt

Er werd een onderzoek ingesteld, maar volgens The Mirror wisten de autoriteiten helaas de vrouw niet te identificeren.

De video leverde niet alleen woedende reacties op, online kijkers trokken zich het lot van het hondje aan en de lokale dierenopvang kreeg meer dan 30 adoptieverzoeken! Hierdoor werd een liefdevol gezin gevonden en kreeg Tintin zijn welverdiende gouden mandje!

Vrouw kan niet zwanger worden, dus haar 51-jarige moeder wordt draagmoeder

Man vraagt dierenarts om zijn hond in te laten slapen omdat “hij haar niet meer wil”