in

Gemene meisjes vallen 13-jarige aan op kermis en rukken haar vingernagels af.

Een 13-jarig meisje werd op een kermis in Bristol brutaal aangevallen door een bende meisjes die haar vingernagels afrukten.

Volgens de Britse krant The Sun bestaan er aanwijzingen dat het ging om een racistische aanval. Het slachtoffer heeft een donkere huidskleur en werd achtervolgd door enkele oudere, blanke tieners.

Nadat de meisjes haar begonnen uit te schelden, vielen ze haar brutaal aan. De feiten vonden vorige zaterdag plaats op een kermis in Bristol.

Haar moeder Lindsay Dunn zei dat het meisje bloedend achterbleef nadat haar acrylnagels werden afgerukt.

Lees ook  Met je hond in bed slapen smerig? Bekijk hier 7 goede redenen waarom je beter met jouw hond in één bed kunt slapen!

De politie deed ondertussen een oproep naar getuigen en onderzoekt of het inderdaad om een racistisch haatmisdrijf ging.

Moeder Dunn beweert dat het geweld begon nadat haar dochter en haar vrienden op een van de deuntjes van de attracties begonnen mee te zingen.

Ze verklaarde: “Een groep oudere, blanke meisjes vroeg hen om te stoppen en stil te zijn. Toen ze uit de attractie stapten, volgde de groep hen en begonnen racistische beledigingen te maken.”

Lees ook  Waarom heeft elke jeans dat kleine extra zakje? De waarheid zal je verrassen.

“Mijn dochter en haar vrienden waren overstuur en boos, en beten van zich af. En dan werden ze besprongen door de groep meisjes en begonnen ze hen aan te vallen.

Ik kreeg te horen dat er mensen tussenbeide kwamen en dat de beveiliging erbij kwam”, ging de moeder verder.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties.

Wesley Sneijder en Yolanthe verkopen eerste goederen.

Ex van Barbie gebroken van verdriet.