in

Gerard Joling: Relatie André en Monique gedoemd te mislukken

Gerard Joling wist dat de relatie van André Hazes en Monique Westenberg ten dode opgeschreven was. In een interview met Story vertelt hij dat hij dit zelf ook al heeft verteld aan de razend populaire zanger…

”Een half jaar terug heb ik lange tijd met hem gesproken en gezegd: jullie relatie duurt geen twee jaar meer,” vertelt Gerard in de nieuwste Story. ”Andre reageerde direct met: hoezo dan? Ik legde hem toen uit dat het niets met ‘houden van’ te maken heeft. Maar het leeftijdsverschil tussen hen is te groot. Het kan gewoon niet.”

LEES OOK!
Maxime Meiland laat haar achterwerk zien met pikante foto

”Natuurlijk hebben ze een kind en kleine André is beeldig!” vervolgt ‘Geer’ zijn relaas. ”Maar het is heel lastig voor hem. Alles staat open voor hem, elke vrouw ligt aan zijn voeten. Dan vraag ik me af waar zo’n vrouwtje (Monique, red. Story) aan begonnen is.”

Gerard hoopte uiteraard dat hij het fout had.  Maar dat het geen lang leven is beschoren, stond voor mij als een paal boven water. Ik hoopte het wel, maar het voelt voor mij niet zo. Het zou ooit mislukken, maar ik wist niet dat het deze week nog zou gebeuren.”

LEES OOK!
Deze Summer Lynn Hart heeft volgens haar fans de ‘mooiste kont van Instagram’

Robin Martens showt haar blote borsten in nieuwe Instagrampost

Oma’ Paula Sleyp (88) uit Sesamstraat overleden