in

Gestoorde grafschenner stal lichamen van 29 kinderen, mummificeerde en verkleedde ze als poppen.

Dit is het monster dat 29 dode kinderen opgroef alvorens ze te mummificeren en er poppen van te maken in de flat die hij deelde met zijn ouders.

Anatoly Moskvin (32) bekende de feiten voor de rechtbank, waar hij aan de geschokte ouders vertelde: “Jullie lieten jullie meisjes in de steek, ik bracht hen thuis en warmde hen op.”

Hij mummificeerde de dode kinderen en verkleedde ze om hen op poppen te doen lijken, en gebruikte zelfs lippenstift en make-up. Alsof dat nog niet macaber genoeg is, stopte hij ook muziekdozen in hun ribbenkasten.

De hoogopgeleide man – een toonaangevende expert in begraafplaatsen – markeerde de verjaardag van elk van de meisjes in zijn slaapkamer.

Lees ook  Mama liet 4 maanden oud zoontje doodrotten in met maden besmette schommelstoel.

Op het ogenblik dat hij door de politie gearresteerd werd, had hij het stoffelijk overschot van een kind genaamd Olga al negen jaar in zijn bezit. Haar moeder Natalia Chardymore bezocht het graf van haar dochter regelmatig en besefte niet dat haar lichaam niet meer in de kist lag.

De rechtbank oordeelde echter dat hij schizofreen en dus niet toerekeningsvatbaar was. In plaats van naar de gevangenis werd Moskvin naar een psychiatrische instelling gestuurd.

De historicus – in de rechtbank omschreven als een genie en de auteur van verschillende wetenschappelijke werken – gaf verschillende verklaringen voor zijn misselijkmakende daden. Moskvin vertelde de onderzoekers dat hij wachtte op de wetenschap om deze kinderen terug tot leven te wekken. Hij verklaarde ook dat hij een expert wilde worden in het maken van mummies.

Lees ook  Zijn slokdarm heeft een gat van 2,5 centimeter! Hij had het niet moet ETEN!

Nu moet de rechtbank oordelen over het officiële verzoek van de psychiaters om de man uit de instelling te ontslaan en zijn behandeling thuis verder te kunnen zetten.

De ouders van de kinderen reageren geschokt en zijn woedend dat er nog maar overwogen wordt om deze man ooit weer vrij te laten.

Wat vind jij hiervan? Mag deze man ooit nog in de maatschappij terugkeren? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Roxeanne Hazes: ‘André en ik hebben géén ruzie!’

Meisje na ongeluk Oss uit coma