in ,

Gestoorde restaurantuitbaatster schreeuwt tegen peuter. Dan roept mama haar op Facebook tot de orde.

Er lijkt een strijd aan de gang tussen zij die kinderen hebben en zij die er geen hebben. Voor zij die geen kinderen hebben is het gemakkelijk om te oordelen en te veroordelen als je er eentje ziet dat zich misdraagt. Als het jouw kind is, word je al gemakkelijk erg defensief omdat het nu eenmaal je taak is om je kind te beschermen.

Dit kan tot grote misverstanden leiden. In een Marcy’s Diner restaurant in Portland, Oregon, zag een restaurantuitbaatster zich in een moeilijke positie geplaatst. Een stel had hun peuter meegebracht die begon te zeuren over een maaltijd. Het kind zou volgens de eigenares genaamd Darla Neugebauer al 40 minuten gehuild hebben. Toen sloeg ze met haar handen op de toog en riep “Zo is het genoeg!”

Lees ook  Papa die dochtertje met Down verdedigde brutaal in elkaar geslagen.

De moeder was geschokt over deze reactie en schreef op Facebook:

“Ik had de vreselijkste ervaring in deze zaak. De eigenares is echt gestoord en schreeuwde in het gezicht van mijn bijna tweejarig kind omdat ze aan het huilen was. Wie gedraagt er zich in godsnaam nu zo tenzij je compleet geschift bent?”, schreef de moeder.

Lees ook  Op 28 jaar heeft ze een hoestje. 1 jaar later zegt de dokter haar dat ze binnenkort zal sterven.

De commentaar ging snel viraal en lokte heel wat reacties uit. Een ding is zeker: ouders hebben het recht om voor hun kinderen op te komen, maar dat doe je maar beter niet in dit restaurant!

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

Verpleegster maakt een grote fout bij de BABY: maar houdt haar mond! De politie moest haar wel oppakken!

IS VERBRAND 2 Turkse militairen levend! Geloof jij nog dat dit echt moslims zijn?