in

Getrouwde lerares (37) doet het in de auto met leerlinge en schept er nadien over op

Een Britse lerares drama is ontslagen nadat ze onder andere in haar wagen se-ks had met een van haar leerlingen. De blonde, 37-jarige leerkracht schepte er nadien ook over op tegen haar vrienden.

Sarah Barton gaf les in een school in Essex. Ze was er van september 2007 tot juli 2016 actief en was vlak voor haar ontslag hoofd van het departement drama en dans. Ze gaf in het schooljaar 2015-2016 les aan het meisje.

Hun relatie ontstond nadat ze de leerlinge eens belde over de repetities voor een theaterstuk, waarna ze ook privé met elkaar begonnen af te spreken. Zo ontwikkelde Barton “een vriendschap die uiteindelijk uitmondde in een se-ksuele relatie”.

Lees ook  Papa is verward over losse tegel in kast van dochtertje – dan beseft hij dat het sleutel is tot verborgen geheim van het huis…

De lerares ging tegen alle adviezen met het meisje naar een musical in Londen, waar de twee ook een hotelkamer deelden. Volgens een getuige vertelde Barton over hoe ze zowel in haar auto als in het veld se-ks met de leerlinge had gehad.

Sarah Barton bekende dat ze er een “se-ksuele relatie” met het meisje in kwestie op nahield en dat ze er “keer op keer in faalde om de normale afstand met het meisje te bewaren”. Ze gaf in totaal twaalf beschuldigingen van wangedrag toe en mag nu levenslang geen les meer geven. Al kan die levenslange ban wel ongedaan gemaakt worden als ze zich vijf jaar kan gedragen en kan aantonen dat ze klaar is om weer voor de klas te staan.

Lees ook  Afvallen zonder naar de sportschool te gaan? Deze vrouw vertelt hoe ze het deed

Familie adopteert twee kinderen en hun huis wordt vernield – de reden waarom is vreselijk

Hoe haar eigen moeder haar leven verwoestte: “Ik kwam pas na haar dood te weten wat ze had gedaan”