in

Getrouwde man bedriegt vrouw met 19-jarig meisje. 2 weken later krijgt hij een mysterieuze brief.

Een belofte is een belofte, en wanneer je je woord niet houdt, ben je maar beter voorbereid op de gevolgen. De getrouwde man in dit verhaal maakte een deal met een vrouw en ging dan met haar naar bed. Dan besloot hij terug te komen op zijn woord, maar hij was niet klaar voor de wraak die zou volgen … op de meest hilarische manier!

Een getrouwde zakenman merkte na het werk in de bar een bloedmooi 19-jarig meisje op. De man aarzelde niet, deed zijn trouwring uit en stak het in zijn zak. Dan wandelde hij naar het meisje toe en gooide al zijn charmes in de strijd.

Na enkele drankjes samen, besloot hij dat het tijd was.

Hij zei: “Ik vind het zo leuk om met je te praten. Wat zou je ervan zeggen als we naar jouw thuis gaan?”

De vrouw antwoordde: “Schat, ik ben eigenlijk een callgirl. Ik zou graag de nacht met je doorbrengen, maar dat gaat je wel €500 kosten.”

Lees ook  De moeder van de bruidegom begint te krijsen tijdens de bruiloft. De bruid kijkt machteloos toe als ze haar man ziet vertrekken.

De getrouwde man vond het allemaal geweldig, dus gingen ze ervandoor. Ze stoeiden in het hooi en hadden een geweldige tijd. Maar voor hij vertrok, vertelde hij haar: “Verdorie, het lijkt erop dat ik geen geld bij me heb. Maak je geen zorgen, mijn secretaresse zal je een cheque schrijven en het naar je opsturen. Ze zal de betaling doen met de vermelding: ‘Huur voor appartement.’”

De volgende dag onderweg naar het kantoor, kreeg hij spijt van wat hij had gedaan. Omdat hij een beetje vrekkig was en zich slecht voelde omdat hij zijn echtgenote bedrogen had, schreef hij haar een cheque voor slechts €250. Hij deed er het volgende briefje bij:

“Gedachte Mevrouw,

Ingesloten zal je een cheque vinden van een bedrag van €250 voor de huur van je appartement. Merk op dat ik je niet het bedrag stuur dat we overeenkwamen, want toen ik je appartement huurde, dacht ik dat:

Lees ook  Man klopt iets uit zijn broek en andere man maakt flinke uitglijder

Het nooit eerder bewoond werd,
Het veel te warm was,
en dat het klein genoeg was om me comfortabel en thuis te voelen.
Maar dan ontdekte ik dat het wel degelijk al bewoond werd, dat er geen verwarming was en dat het gewoon te groot was.”

De wenkbrauwen van het meisje schoten de hoogte in toen ze het briefje las, en ze stuurde de cheque van €250 terug met de volgende boodschap:

“Geachte Heer,

Jij hebt lef! Eerst en vooral kan ik niet begrijpen hoe je verwacht dat zo’n prachtig appartement voor altijd onbewoond zou blijven. Wat de verwarming betreft, is er voldoende, zolang je maar weet hoe het aan te zetten.

Wat de ruimte betreft, is het appartement inderdaad gemiddeld, maar als je niet genoeg meubilair hebt om het op te vullen, moet je de eigenares geen verwijten maken.

Stuur me de volledige huur of ik ben genoodzaakt je huidige huisbaas te contacteren.”

DEEL als je gelachen hebt!

6-jarige vraagt zijn moeder over s*ks. Het antwoord deed hem over de grond rollen van het lachen.

140 kinderen gevonden begraven met uitgesneden harten: als de waarheid wordt onthuld, wordt de wereld geschokt