in

Getrouwde vader van twee reisde 1.600 km om af te spreken met een 9-jarig meisje – maar wist niet dat het een valstrik was.

Een getrouwde 64-jarige man van twee reed 1.600 km van Texas naar Florida om in bed te duiken met een negenjarig meisje. De man had een website bezocht waar hij met een man begon te chatten die aanbood om s*ks te hebben met zijn dochter. Maar de lange rit stond hem iets heel anders te wachten.

Dit verhaal is schokkend en voor sommigen moeilijk om te lezen, maar we vinden het een belangrijk onderwerp dat niet genegeerd mag worden.

De 64-jarige Mark Andrew Nichols uit Texas begon online een gesprek met een man die zei dat hij zijn dochter in de modellenindustrie wilde laten werken. Na enkele berichten over en weer begreep Mark dat de vader van het meisje andere motieven had – wellicht dezelfde als hijzelf.

De vader en de moeder van het negenjarige meisje waren verkocht voor het idee dat een volwassen man s*ks zou hebben met hun dochter, en ze wilden Mark die kans geven.

Lees ook  Gaby Blaaser laat niks aan je verbeelding over met deze nieuwe foto!

Mark, die getrouwd is en twee kinderen heeft, stelde vervolgens voor om naar Florida te rijden, maar hij wilde zeker zijn dat de ouders helemaal achter het idee stonden.

Daily Mail kon de hand leggen op enkele uittreksels van hun gesprekken. Dit is wat Mark aan de vader antwoordde: “Ik zou jullie willen bezoeken. Ik ben geïnteresseerd om s*ks te hebben met het kind en de moeder van het kind. Ik ben bi dus ik sta er ook voor open om met jou te spelen als je dat zou interesseren. Als dat niet zo is, is dat ook oké.”

Maar de walgelijke man hield het daar niet bij.

“Misschien dat ik ook zou willen toekijken hoe jij s*ks hebt met het kind. Wees erbij. Raak en moedig haar aan. Dan zal ikzelf met haar s*ks hebben. Zou het kind willen toekijken hoe ik s*ks heb met haar moeder?” Hij gaat verder en zegt: “Ik wil respectvol zijn en jullie ook een leuke en veilige ervaring bezorgen.”

Lees ook  Jonathan (32) verliest strijd tegen coronavirus, partner vindt nadien pakkende boodschap op zijn telefoon terug

Dit is gewoon misselijkmakend.

De vader gaf groen licht om s*ks te hebben met zijn dochter. Ze maakten een afspraak en Mark reed 1.600 km vanuit Texas naar Florida.

Toen hij arriveerde, werd hij echter begroet door iemand heel anders dan hij voor ogen had – de politie.

De vader van het meisje was in feite een undercover-politieagent die een valse advertentie had gecreëerd om kinderverkr*chters in de val te lokken. Het was allemaal opgezet spel en Mark was erin getuimeld.

Mark werd meteen gearresteerd en verblijft momenteel in de gevangenis.

Helaas is dit de zieke en duistere wereld waarin we leven. Dankzij het goede werk van de politie zit dit monster nu achter slot en grendel.

Het internet is een gevaarlijke plek als het aankomt op p*dofielen en k*nderverkrachters. DEEL dit bericht om anderen te waarschuwen dat ze meer aandacht moeten besteden aan wat hun kinderen online doen.

“Vaarwel schat”: Kapot van verdriet geeft papa zijn dochter een laatste afscheidskus.

Omdat de vrouw haar buikgevoel volgt, redt ze het leven van haar baby.