in

Getuige familiedrama Dordrecht – Geschreeuw kinderen ‘ging door merg en been’

In een woning in Dordrecht zijn drie mensen doodgeschoten, onder de slachtoffers zouden twee kinderen zijn. Een persoon is zwaargewond geraakt. Meerdere bronnen rond het onderzoek melden dat het om een gezinsdrama gaat en dat de schutter een politieman is, die zichzelf van het leven heeft beroofd.

De schoten werden gehoord door omwonenden die meteen de hulpdiensten inschakelden. Dat gebeurde rond 18.30 uur. Meerdere ambulances zijn ter plaatse, net als de politie en de brandweer. Het gebied is afgezet en in en rond de woning is de politie bezig met onderzoek.

Lees ook  Politie achtervolgt agressief scootertuig die weigeren te stoppen en dan doet de politie DIT (Video)

Burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht brengt maandagavond een bezoek aan het huis aan de Heimerstein waar zich een drama heeft afgespeeld. Kolff spreekt van ‘een zeer heftig schietincident’. Burgemeester Kolff meldt op Twitter: “Ik ben zeer geraakt en leef enorm mee met alle betrokkenen.”

Geschreeuw kinderen ‘ging door merg en been’
Volgens mensen uit de buurt schreeuwden de kinderen thuis om hulp. Even later waren enkele schoten te horen. Hun geschreeuw ging door merg en been, zegt een bewoner uit de buurt die anoniem wil blijven. Het is nog niet bekend wat de vader bezielde.

Wonder baby die nog maar één dag te leven had, wordt 2 jaar en vecht als een held tegen een zeldzame aandoening

Vader gezinsdrama Dordrecht vermoordde gezin mogelijk vanwege scheiding