in

Gevonden vrouw Rotterdam mogelijk jaren dood in woning

In een woning aan de Gratamastraat is donderdagmiddag een overleden vrouw aangetroffen. Het onderzoek naar de identiteit is nog gaande, maar vermoedelijk betreft het de bewoonster en is ze niet recent overleden. Meerdere rechercheurs onderzoeken de zaak.

Sinds 19 maart van dit jaar stond de vrouw als vermist bekend bij de politie. Onderzoek naar haar verblijfplaats leidde naar de woning aan de Gratamastraat waar het lichaam werd gevonden.

Lees ook  Hier zijn mensen het meest bang voor tijdens s*ks

Forensisch experts stelden sporen veilig in de woning en brachten de situatie nauwkeurig in kaart, terwijl agenten een buurtonderzoek startten. De nabestaanden zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Nog veel vragen
Een team van rechercheurs buigt zich over de zaak. Dat is in volle gang en moet meer duidelijkheid geven over onder andere de identiteit van de vrouw, over hoe lang ze in de woning lag en onder welke omstandigheden ze om het leven is gekomen.

Lees ook  Dutroux-kompaan Michel Lelièvre (48) in elkaar geslagen in Anderlecht

Denkt u meer te kunnen vertellen over deze zaak? Laat het ons weten via 0900-8844 of via het tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Hond neergestoken met mes in Kerkrade

Meisje onthult aan vriendje dat ze een transgender is: “Trek hem uit je broek, bewijs het!”