in

Gigantisch veel kritiek op ongecensureerd kiekje van Anna Nooshin!

Anna Nooshin is toch wel een van de knapste influencers die ons landje heeft voortgebracht. Ze is bekend geworden met haar YouTube-kanaal waar ze inmiddels bijna 300.000 abonnees op heeft weten te verzamelen. Dat is natuurlijk geen 13 miljoen zoals Nikkie Tutorials, maar ook hiervan kun je prima leven.

Op Instagram doet ze het nog een stukje beter. Ze zit daar bijna op de 1 miljoen volgers. Nouja, 929.000 volgers om precies te zijn, maar de 1 miljoen komt in zicht.

Lees ook  Man met volle onderbroek vlucht met 240 km/u voor politie

En op haar kanaal plaatst ze regelmatig fijne kiekjes van zichzelf wanneer ze op vakantie lekker aan het strand-hangen is. Gelijk heeft ze natuurlijk, maar niet iedereen kan dat schijnbaar hebben.

Anna Nooshin krijgt vaker kritiek
De brunette krijgt wel vaker kritiek op haar posts op social media. Mensen reageren dan met comments als “Ga eens wat meer eten” of “Graatmager, lekker voorbeeld voor de kinderen!” En ook met deze post is het weer raak!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This day last year vs today and I am loving both settings. I am where I need to be today. Don’t even mind the grey sky ❤️

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

‘Italiaanse artsen moeten kiezen tussen leven en dood’

De vriendin van Matthijs de Ligt deelt ff wat pikante foto’s!