in

Gigantische crisis op komst’ – Ruilen.nl ziet mega groei in ledenaantal

De economie staat er veel beroerder voor dan de meeste mensen beseffen. Ondernemers vrezen een golf van faillissementen door de coronavirus. Ook het aantal banen loopt al terug. ,Er zit een gigantische crisis aan te komen, maar er is nauwelijks aandacht voor’’, zegt Robert Jan Blom, faillissementsexpert. ,,Er kunnen wel 150.000 bedrijven failliet gaan in Nederland. Dit is erger dan de crisis tussen 2008 en 2014.’’

We komen door de coronacrisis in een koopkrachtramp. Dat zegt het Nibud vanmorgen in de Telegraaf. In een rekenvoorbeeld van de krant verloren tweeverdienende zzp’ers zelfs ruim veertig procent van hun inkomen. Naar verwachting één miljoen huishoudens kunnen straks het hoofd niet meer boven water houden. ‘Er komt een forse crisis aan’, zegt directeur Arjan Vliegenthart van het Nibud.

Lees ook  Spannende tijden aangebroken voor Gordon; we wensen hem heel veel succes!

Steeds meer mensen hebben daardoor het gemak van het online ruilen ontdekt: in het 2e kwartaal van 2020 is er bijvoorbeeld 10 keer meer geruild op ruilen.nl ten opzichte van vorig jaar. Ruim 750 items verwisselden van eigenaar in de afgelopen maanden van 2020.

Ruilen.nl is sinds 2007 dé grootste ruilsite voor iedereen die waarde hecht aan spullen en/of diensten. Ruilen,nl maakt ruilen makkelijk. Met een handig berichtensysteem kun je onderhandelen over de ruil. Inmiddels telt de website al meer dan 100.000 leden en de groei zet flink door.

Lees ook  Griezel sloop huis van vrouw binnen en sabbelde op haar tenen terwijl ze lag te slapen.

Of het nu gaat om het ruilen van een auto, motor, cadeau, fiets, die ene speciale postzegel, een stripboek, sieraad, speelgoed of misschien wel een woning. U kunt zelfs diensten aanbieden of van baan ruilen op ruilen.nl. Misschien wilt u uw heg laten snoeien in ruil voor een schilderbeurt van een woonkamer? Alles kan en ruilen is nog leuk ook!

Ruilen.nl heeft ook een groene gedachte, want er worden in Nederland te makkelijk goed bruikbare spullen weggegooid, zonde en slecht voor het milieu! Tevens is Ruilen.nl natuurlijk ook handig als de Kerstman een foutje heeft gemaakt ;).” www.ruilen.nl

Vermeende ontvoerder Maddie McCann: Ik praat pas als justitie hard bewijs heeft

Nederlandse studenten hebben zin in hotdog van Ikea en steken zomaar snelweg over