in

Gin kan je stofwisseling stimuleren en helpen om sneller calorieën te verbranden

Tegenwoordig drinken mensen steeds vaker nieuwe soorten Gin en andere brouwsels met verschillende smaken. Het smaakt geweldig, en is een perfecte zomerdrankje, maar nu is er misschien nog meer goed nieuws voor liefhebbers van gin – het blijkt dat het favoriete drankje van het land een aantal verrassende gezondheidsvoordelen heeft.

Volgens een studie uitgevoerd door de Universiteit van Sigulda in Letland, zou gin een positief effect kunnen hebben op ons metabolisme door calorieën efficiënter te verbranden.

Lees ook  Tiener staat elke dag vroeger op voor school – om zijn oudere buren te helpen

Om tot deze conclusie te komen, gebruikten ze muizen, waarbij ze gin of water kregen en hun calorieverbranding observeerden. Ze ontdekten dat de gin slurpende muizen een vrij grote toename van hun metabolisme vertoonden.

Bovendien vertoonden de waterdrinkende muizen helemaal geen verandering.

Hoewel de auteur van het onderzoek dat Thisa Lye bevestigde dat gin een afslankend effect op het lichaam heeft, voegde ze eraan toe dat verder onderzoek op mensen nodig is om de theorie te bevestigen.

Lees ook  Hangjongeren in Amsterdam terroriseren de buurt: ‘Het lijkt wel een oorlogsgebied’

En hoewel dit natuurlijk geweldig nieuws is, ga er alsjeblieft niet vanuit en drink met maten! Deel dit artikel met je vrienden en familie met wie jij Gin moet gaan drinken!

Je kan meer dan €1000 per week verdienen door themaparken in Amerika uit te testen

ZIEN: André en Bridget hebben lol in luxe hotelsuite