in

“Gisteravond hield ik mijn telefoon vast, zodat een vrouw haar man kon spreken terwijl hij overleed aan corona”

Tanner Hulin heeft een hartverscheurende post op Facebook gepubliceerd, die nu wereldwijd viraal is gegaan.

In de post belicht hij de vreselijke realiteit van familieleden van degenen die getroffen zijn door COVID-19. Op zijn zachtst gezegd is dit een nachtmerrie.

Dit is wat Tanner schreef, in een bericht dat inmiddels bijna 40.000 keer is gedeeld.

“Gisteravond hield ik mijn telefoon vast, zodat een vrouw met haar man kon Facetimen, terwijl hij stierf aan de complicaties van COVID-19.

Ze sprak met hem alsof geen van ons in de kamer was en alsof ze op het diner van hun huwelijksverjaardag waren (volgende maand).”

“Ze vertelde hem alle ding die ze zonder hem zou gaan missen en bedankte hem om de beste echtgenoot en vader te zijn. Hoewel hij niet kon antwoorden, kon je in zijn ogen zien dat hij haar stem herkende.”

Lees ook  Viagra doet zijn werk iets te goed - Mark krijgt hem nooit meer stijf..

“Ik haat dit virus. Ik haat dat families in isolatie moeten rouwen. Ik haat de gebrokenheid in onze wereld en ik wens vurig dat alles vernieuwd wordt.”

“Ik ben er heilig van overtuigd dat ervaring iemands mening vormt. Ik denk dat dit een reden is dat mensen zulke sterke, tegenovergestelde meningen hebben over een onderwerp, omdat iedereen drastisch verschillende ervaringen heeft.”

“Ik heb een boel standvastige meningen omtrent corona gehoord. Sommigen met persoonlijke ervaring, maar meestal mensen die nieuwsberichten en sociale media posts herhalen.

Denk alsjeblieft na over je buren, vrienden en familie voordat je jouw mening verkondigt. Corona is geen grap.”

“Mijn hoop voor jou is dat thuisblijven als een klein offer aanvoelt, om het aantal families die de hand van hun geliefden niet vast kunnen houden als ze sterven te verminderen.

Lees ook  Eigenaar vraagt Blaze of hij in het kennel wil gaan – luister nu goed naar zijn antwoord.

Dat thuisblijven als een klein offer aanvoelt voor de weduwe die vanavond alleen moet rouwen. Dat thuisblijven als een klein offer aanvoelt om degene die kwetsbaar zijn te beschermen.”

“Dat je zal heroverwegen om jouw mening te posten dat alles ‘buiten proporties is opgeblazen’. Ik kan je verzekeren dat er mensen over de hele wereld zijn, wiens wereld nu stilstaat. Hoe kwetsend en achteloos deze meningen hun in de oren klinken.”

“Heb elkaar lief. Heb voor elkaar net zoveel liefde als Ik voor jullie heb. Johannes 13:34-35”

Veel mensen kregen een brok in de keel, nadat ze Tanners post lazen. Dit is iets wat iedereen goed zou moeten lezen en herlezen.

Droevig ziek hond wordt door harteloze eigenaren gedumpt op straat

55-jarige Heleen van Royen trekt veel bekijks met spannende foto’s