in

Golden Retriever-ouders waken over pasgeboren puppy’s en de beelden zijn prachtig

Hoewel ouderschap een menselijke kwaliteit lijkt, hebben alle levende wezens een soort band met hun kinderen. Wanneer leden van het dierenrijk bevallen, gelden dezelfde opvoedingsregels. Het opvoeden van kinderen is niet exclusief voor mensen. Soorten dieren zoals olifanten, giraffen, katten en honden moeten allemaal voor hun nakomelingen zorgen. Elke unieke soort of elk ras weet precies wanneer het tijd is om hun kinderen uit het nest te duwen maar tot die tijd zullen ze hun nakomelingen zelfs voor een seconde niet uit het zicht laten!

Elke soort is uitgerust met hun eigen set unieke opvoedingsinstincten en het is schattig om te zien hoe nakomelingen opgroeien om door hun ouders te worden grootgebracht. Een soort die vooral goed voor hun kinderen zorgt, zijn honden. En als er iets leukers is dan een hond, zijn het hun puppy’s!

In de schattige video op de volgende pagina, brengen een aantal Golden Retriever-ouders hun kinderen samen groot. De twee zien er zo trots uit om ouders te zijn dat ze eigenlijk ontspannen lijken, maar dolblij bij het vooruitzicht om tegelijkertijd nieuwe familieleden toe te voegen!

  Nederlandse man traint zijn Rottweiler om Marokkanen aan te vallen en filmt het

De dierbare ouders kunnen ontspannen naast hun nakomelingen worden gezien en ze zien er eigenlijk wat opgelucht uit! Misschien genieten ze ervan dat het harde werk van geboorte en zwangerschap uit de weg is!

Nu hun puppy’s zijn geboren, gaat het harde werk door terwijl ze hun nest grootbrengen om op te groeien tot gelukkige, gezonde en onafhankelijke puppy’s die op een dag voor zichzelf zullen zorgen. Wie weet, misschien leren de puppy’s zelfs een paar dingen over ouders zijn van hun vader en moeder om op een dag mogelijk hun eigen nest te krijgen.

De ouders kunnen zelfs tegen elkaar aan knuffelen en hun hoofd op elkaar laten rusten om in slaap te vallen. Het is duidelijk dat deze twee alles doen wat in hun macht ligt om goede ouders te zijn! Wanneer de honden niet rusten van de immense druk die nodig is om een ​​gezin te stichten, zien ze trots over hun kinderen staren met liefde in hun ogen.

  Twee compleet verwaarloosde honden worden bij het afval gedumpt. De redders weten zelfs niet om welk hondenras het gaat.

Je voelt gewoon de band tussen deze twee ouders en hun kinderen! Het nest puppy’s is gelukkig en veilig, rust samen en knuffelt tot hun broers en zussen voor warmte en comfort. Iedereen houdt van puppy’s, en deze video zal zeker een glimlach op het gezicht toveren van iedereen die een zwak heeft voor deze vierbenige vrienden.

Wat vind jij van dit verhaal? Heb je ooit zulke schattige hondenouders gezien? Laat het ons weten in de reacties en zorg ervoor dat je deze video doorgeeft aan je dierenliefhebbers!

Mensen doen massaal mee aan dé pedicure-trend: het hebben van extra lange teennagels (8 foto’s)

Zoon haalt ultieme verjaardags prank uit bij vader – zet zijn telefoonnummer op gigantisch billboard