in

Gordon gaat trouwen … maar met wie? Zijn zus verklapt alvast het antwoord.

Normaal mochten we de identiteit van de nieuwe echtgenoot van Gordon pas op het einde van “Gordon gaat trouwen … maar met wie?” weten. De naam ligt nu echter al te grabbel. Hoewel het huwelijk aan de andere kant van de wereld plaatsvond, lekte de naam van zijn nieuwe man toch.

Gordon zou gekozen hebben voor Manuel Schiavi. In Rome werd meteen duidelijk dat Gordon bezweek voor de steward / psycholoog die op een boogscheut van zijn ouders woont. Eerder wees Gordon mannen uit Vlaanderen en Limburg af omwille van de afstand. Het is dus hoogst opmerkelijk dat Gordon voor een Italiaan koos die niet voornemens is om te verhuizen.

Lees ook  Hannah is dus nogal verslaafd aan de zonnebank, dit is haar nu:

FACEBOOKREACTIE
Het nieuws zou nu gelekt zijn door een reactie van Gordons zus Lydia op een Facebookbericht van showbizz-site Slebs.nl. De site schreef over geruchten dat de aantrekkelijke Italiaan Manuel Schiavi de gelukkige zou zijn. Lydia van Geyten-Heuckeroth reageert daarop met: ‘Wist ik al twee weken geleden.’

FAMILIE
Of Lydia echt haar mond voorbij praat of alleen maar verwarring wil zaaien, zullen we waarschijnlijk pas donderdag 14 december te weten komen. Dan kunnen we eindelijk officieel zien wie zich de grote liefde van Gordon mag noemen.

Lees ook  Waarom een simpel krijtje kan helpen tegen mieren

Heb jij de vriendin van Danny Froger al gezien? Hun stralende verschijningen zetten Instagram in vuur en vlam.

Als je denkt dat dit een foto is van een oma die haar kleinkind vasthoudt, kijk dan maar wat beter.