in

Gordon wil een gezinnetje stichten en zou nog het liefst van al een kind van zichzelf willen.

Wanneer wordt eindelijk duidelijk met welke mysterieuze man Gordon in Zuid-Afrika in het huwelijksbootje stapte? We moeten nog even geduld uitoefenen, maar ondertussen wordt de nieuwsgierigheid alleen maar aangescherpt. Gordon laat ondertussen weten dat hij van de toekomst met zijn man droomt en graag een gezinnetje wil stichten.

Aan Metro bekende de 49-jarige presentator dat hij het allemaal “doodeng” vindt. Gorden laat weten dat het plan voor “Gordon gaat Trouwen” 3,5 jaar geleden ontstond. John de Mol en Erland Galjaard vroegen het een half jaar geleden opnieuw en deze keer stemde hij in. “Ik dacht: ‘Waarom niet?’ Ik werk keihard, date nooit: er gebeurt anders ook niks. Ik wilde voor mijn vijftigste wel trouwen”, vertelde hij.

Lees ook  Familie adopteert te zware labrador, 10 maanden later is zijn transformatie compleet

Gordon gaf een week geleden dan eindelijk het jawoord aan de man van zijn leven. Aan wie blijft nog even geheim, maar we zullen het snel weten. Ondertussen wordt er volop gespeculeerd dat het huwelijk in Nederland niet rechtsgeldig zou zijn. De presentator zelf ontkent de geruchten in alle toonaarden: “Het is een rechtsgeldig huwelijk daar.”

Lees ook  Vrouw die gescheiden is na 44 jaar huwelijk krijgt grandioze transformatie – ze ziet er plots tientallen jaren jonger uit

Trouwen dat betekent een familieleven en een gezinnetje stichten, maar is dat ook voor Gorden het geval? “Ja, dat lijkt me heel leuk”, zegt hij daarover. Hij droomt alvast van een kleine Gorden. “Liever niet adopteren. Ik zou wel graag een kind van mezelf willen. Nog zo’n monster, haha! Dat lijkt me geweldig!”

DEEL dit bericht om deze charmante presentator alles succes toe te wensen!

Doodzieke Tobias zwemt op zijn allerlaatste verjaardag in de wenskaartjes.

Tiener voor dood in een vuilnisbak achtergelaten nadat hij door “vrienden” gedrogeerd werd.