in

Grap van de dag: Werknemer zet zijn baas voor schut.

Een werknemer probeert tijdens de middagpauze naast zijn baas te gaan zitten. Die laatste kijkt hem arrogant aan en zegt: “Een zwaan zou niet met een varken bevriend mogen zijn.”

De werknemer lacht en antwoordt: “Dan vlieg ik even naar het volgende tafeltje.”

De baas is in zijn eer gekrenkt en besluit het hier niet bij te laten. Hij is vastberaden om wraak te nemen.

De volgende dag belt hij naar de werknemer en zegt: “Vandaag is het tijd voor je beoordelingsgesprek. Ik zal je een paar vragen stellen die jij gewoon moet beantwoorden. Begrepen?”

Lees ook  Vakantiegangers keken met open mond toe hoe een opblaasbare Zodiac met bijna 50 Noord-Afrikaanse vluchtelingen

De man knikt instemmend en begeeft zich naar het kantoor van de baas. De baas vult de antwoorden op het formulier in, die de werknemer allemaal met vlag en wimpel beantwoordde. Op het einde heeft de baas echter nog een vraag die hij zelf bedacht.

Hij vraagt: “Stel je voor dat je op straat twee zakken vindt. De ene is gevuld met goud, de andere met wijsheid. Welke zak kies je?”

“De zak met goud natuurlijk”, antwoordt de werknemer.

Met een superieure uitstraling zegt de baas: “Ik vermoedde al dat je de filosofie van dit bedrijf niet begrepen had. Ik zou uiteraard voor de wijsheid kiezen, want dat is belangrijker dan goud.”

Lees ook  Bridget en André verklaren elkaar ‘de oorlog’

De werknemer haalt zijn schouders op en zegt: “Nou, iedereen kiest doorgaans voor wat ze niet hebben.”

De baas wordt helemaal rood en kan zijn woede nauwelijks onderdrukken. In zijn razernij begint de baas de arme werknemer uit te kafferen en schrijft “lul” op zijn evaluatieformulier.

De secretaresse kijkt naar het formulier en zegt: “Neem me niet kwalijk, nu hebt u wel getekend maar vergeten de evaluatie te schrijven.”

Nieuwe schoonheidstrend verspreidt zich online – experts waarschuwen voor de ‘Rubber-band-methode’

Tiener die “maagdelijkheid voor 2,3 miljoen euro verkocht”, heeft iets op te biechten