in

Grimmige sfeer bij autobedrijf waar politie onderzoek doet naar groepsverkr*chtingen

Bij het autobedrijf in Den Bosch waar dinsdagochtend na een inval onderzoek wordt gedaan naar groepsverkr*chtingen, werd de sfeer later op de ochtend even grimmig.

Vrienden en familie van de 18-jarige eigenaar van het bedrijf, die is opgepakt, waren woedend. Ze zijn niet blij met de politie en media. Een van de aanwezige cameraploegen werd bedreigd en geduwd.

“Onacceptabel”, laat het openbaar ministerie weten. Justitie meldt verder dat de vader van één van de verdachten spullen van de politie vernielde. Die man zit ook vast.

Inval
Het pand aan de Orthen in Den Bosch werd dinsdagochtend binnengevallen door de politie. In een ruimte van het autobedrijf zouden minderjarige meisjes zijn verkr*cht.

Drie slachtoffers meldden zich, afzonderlijk van elkaar, bij de politie. Ook verdenkt de politie de mannen van het maken en verspreiden van kinderp*rno. De politie heeft eerder al beelden van de verk*chtingen in aangetroffen.

Lees ook  Zo behandel je een strontje op het ooglid

De recherche deed in april al sporenonderzoek in een ruimte van het bedrijf. De politie ging dinsdag over tot arrestaties.

Acht mannen van 18 tot 26 jaar oud uit Den Bosch en Rosmalen zijn opgepakt. Volgens het Brabants Dagblad zijn zes van de mannen neven van elkaar. Een van de verdachten is de 18-jarige eigenaar van het garagebedrijf.

Twee bedrijven
In het pand zitten overigens twee autobedrijven. Een zaak is dus van de verdachte. Het andere bedrijf is van zijn oom. Die baalt enorm.

“Ik heb mijn zaak al 25 jaar en heb nooit iets verkeerds gedaan. Nu kom ik zo in het nieuws.” Verder wil hij niet op de zaak ingaan, want het is ‘wel zijn neefje’.

Lees ook  Gigantisch veel ophef om deze foto van Dee (ex Enzo Knol) die geen topje aan heeft!

Ook een goede kennis van dat neefje is woedend. Hij kent hem al sinds hij ‘in de pampers zat’ en is naar eigen zeggen een soort vader voor hem.

Volgens hem schetst de politie een eenzijdig beeld. “Ze vallen hier met geweld binnen, terwijl ze in april nog hebben gezegd dat hij zich geen zorgen hoefde te maken.”

Volgens hem heeft de 18-jarige verdachte de politie toen een verklaring laten zien, die hem vrijpleit van de verkr*chtingen.

Het zou gaan om een bericht van de slachtoffers die zeggen dat hij niks met de verkr*chtingen te maken heeft.

Betekent dit dat Monique Westenberg uit huis is gezet door André?

Oma wist niet dat ze zwanger was en bevalt van een babyjongetje