in

Groen geverfde hond huilend op zoek naar eten op straat

Elke dag schrik ik van het enorme aantal gevallen van dierenmis handeling en verhalen over onze harige vrienden die worden gedumpt.

Shazreen Othuman, uit Petaling Jaya, Maleisië, plaatste een afbeelding die over de hele wereld is gedeeld door geschokte dierenliefhebbers.

Een hond volledig bedekt met groene verf werd gezien door de straten, huilend en op zoek naar voedsel.

Hij plaatste de foto’s om te proberen de persoon te vinden die verantwoordelijk was voor deze wrede en gevaarlijke daad en zei dat de hond “in tranen” was en “op zoek was naar voedsel in een plastic zak. “Het is volkomen onmenselijk,” voegde hij eraan toe.

Lees ook  Mama brengt pasgeboren baby thuis en de beelden met de familiehond gaan helemaal viraal

“Iedereen die dit gebaar heeft gemaakt, moet geestelijk ziek zijn. Het is volkomen onmenselijk om te denken aan zulke dingen te doen, ‘las zijn post.

Zijn foto’s werden gedeeld en er werd ook een oproep gedaan voor iedereen met informatie over de dader.

Zijn post vervolgt: “Ondertussen zegt de Maleisische Vereniging voor Veterinaire Pathologie (MAVP) dat” de verf zeer gevaarlijk is voor dieren, het kan ook dodelijk zijn omdat het de luchtwegen onderbreekt, misselijkheid, duizeligheid en huidallergieën veroorzaakt. ”

Lees ook  Olifant vermorzelt verzorger die hem wat stokslagen geeft

Op 16 november plaatste Shazreen een update waarin hij de persoon bedankte die hem te hulp kwam en hem een ​​douche gaf.

“Bedankt iedereen voor je liefde en steun aan deze arme kleine kerel,” schreef Shazreen.

Dank aan Shazreen voor het benadrukken van dit vreselijke geval van dierenmishandeling en het krijgen van iets gedaan om te helpen.

Vrouwen kunnen zwanger worden in het zwembad, ‘zelfs zonder s*ks’ volgens deze vrouw

Man met mes gestoken en overgoten met kokend water