in

Groepsmis handeling in Helmond: politie verspreidt foto van verdachte Tony van E.

De politie heeft woensdag een foto verspreid van een man die betrokken zou zijn bij de zware groepsmis handeling in december op de Parkweg in Helmond. De politie had Tony van E. al langer in het vizier, maar weet niet waar hij is.

“De afgelopen tijd hebben we een onderzoek ingesteld naar zijn verblijfplaats, maar tot op heden hebben wij hem niet aan kunnen houden.

Tevens hebben wij hem via verschillende kanalen verzocht om zich vrijwillig te melden op het politiebureau”, aldus de politie.

Lees ook  Pestkoppen lachen met het gezicht van haar dochter. Maar kijk haar 25 jaar later wanneer ze alle haters het zwijgen oplegt.

De politie roept Tony van E. op om zich te melden. “Mensen die weten waar we hem kunnen vinden, vragen we om dit bij ons te melden.”

Een woordvoerder laat weten dat de verdachte een bekende van de politie is. Over eerdere zaken kan de politie geen uitspraken doen in verband met privacy.

Lees ook  Koppel smeekt om vakantiegeld omdat ‘werken geen optie is’.

De mishandeling op straat werd gefilmd door omstanders. Op het filmpje was te zien hoe een groep jongeren een paar andere leeftijdsgenoten flink in elkaar sloeg. De video werd gedeeld op sociale media.

Na de groepsmis handeling hield de politie al een eerste verdachte aan. De identiteit van Tony van E. was daarna ook snel bekend, maar de politie heeft hem nog altijd niet kunnen aanhouden.

Opnieuw flinke tegenslag voor Bridget Maasland

Opnieuw arrestatie in onderzoek naar p*dovereniging Martijn