in

Man vraagt dierenarts om zijn hond in te laten slapen omdat “hij haar niet meer wil”

Er zijn veel redenen waarom een ​​dier wordt overgegeven aan een asiel, maar wat het excuus ook is, te veel dieren blijven bij vreemden achter, verward en bang.

Een eigenaar nam zijn hond mee naar een dierenkliniek en vroeg haar te laten slapen omdat hij haar niet meer wilde.

De grootvader dumpte zijn lieve oude hond bij de dierenartsen voor zijn kleindochter, die net zijn schouders ophaalde en zei: ‘We mogen haar niet echt. We vinden onze andere honden leuker. ‘

Gelukkig had de dierenarts niet het hart om de wrede wensen van de man uit te voeren en belde daarom een ​​dierenheld die alles liet vallen om dit lieve oude meisje te helpen.

Melissa, die Old Dog Home runt op haar terrein van 11 hectare in Conyers, Georgia, redt honden ouder dan 7 jaar uit dierenasielen in Atlanta en zorgt voor al hun fysieke, emotionele en medische behoeften totdat ze een nieuw gezin vinden.

Ze kreeg een dringend telefoontje van de dierenarts over de hond en moest gaan helpen, ondanks dat haar centrum op volle toeren draaide.

Ongelofelijk lieve hond
“Er was een man die zijn bejaarde hond wilde laten inslapen omdat hij niet meer voor haar wilde zorgen. De hond was ongelooflijk lief en leek in goede gezondheid te verkeren.

Lees ook  Als de stiefvader merkt, dat het gezicht van het meisje afwijkt, weigeren artsen haar aan te raken

Het personeel kon het niet verdragen haar te euthanaseren. Zullen we overwegen haar mee te nemen? ‘ Melissa schreef in een Facebook-bericht.

Melissa was vol, stond op het punt de stad uit te gaan en twee van haar honden zouden grote operaties ondergaan en toch kon ze dit wanhopige dier niet weigeren.

Ze ging haar ontmoeten en het brak haar hart om te zien hoeveel deze hond hulp nodig had.

Toen haar grootvader haar vertelde waarom hij haar wilde laten inslapen en hoorde hoe ze van plaats naar plaats was geschud, zei ze dat het moeilijk was de tranen tegen te houden.

De grootvader zei dat de hond, later Holly genoemd en tussen de 10 en 12 jaar oud was, ongelukken had en ‘we willen haar gewoon niet meer.

“Ze is absoluut smerig, haar haar is vettig en valt uit. Haar ogen zijn raar en ze tuurt. Haar staart kwispelt en kwispelt.

Ik sprak met de dierenarts die haar onderzocht. Ze heeft een schimmelinfectie – waarschijnlijk waarom ze ongelukken heeft ‘, schreef Melissa nadat ze de hond had onderzocht.

Lees ook  Britt Dekker showt killerbody

Melissa zag de noodzaak en nam haar meteen mee. Ze begon te werken om haar fysieke en mentale gezondheid te helpen, wikkelde haar in dekens en knuffelde met haar. Melissa zei dat Holly geen ongelukken had gehad toen ze bij haar was.

‘Ze schudt en schudt en schudt. Ze is bang en verward en heeft geen idee wat er gebeurt. Ze wil niet uit bed komen.

Ze is weer in het rond geschud, als een smakeloos geschenk dat niemand in de eerste plaats wilde. Ik heb haar in dekens gewikkeld, haar vastgehouden en haar vastgehouden.

Ze ontspande een beetje. Ze begon te snurken. Ik fluisterde tegen haar en beloofde haar dat ze van nu af aan altijd geliefd en gewild zal blijven, wat er ook gebeurt. We hebben haar Holly genoemd. Vrolijk kerstfeest, meisje 💙 ”schreef Melissa.

Wanneer Holly zowel lichamelijk als geestelijk wordt genezen, zal Melissa haar helpen om voor altijd een thuis te vinden waar ze de liefde en aandacht krijgt die ze de rest van haar leven verdient.

Gehandicapte hond wordt tweemaal op één dag door eigenaar gedumpt

Dit is de Poedelkat: het huisdier waar je nog nooit van hebt gehoord maar altijd al wilde hebben