in

Grote zorgen om vermiste 14-jarige Amelia uit Den Haag

De familie van de 14-jarige Amelia uit Den Haag maakt zich grote zorgen om de tiener, die sinds zondag 26 augustus vermist is. Mogelijk is ze in handen van de verkeerde mensen gevallen.Ze woonde in jeugdzorgkliniek De Horizon in Harreveld, volgens advocaat Sébas Diekstra om „haar te beschermen tegen negatieve invloeden”. Op Twitter roept de bekende advocaat mensen op informatie over en de foto van Amelia te delen.

Lees ook  Noodcentrale krijgt oproep van doodsbange 7-jarige die met zijn zus in de Badkamer verstopt zit. “Stuur politieagenten … veel!”

„Kom op mensen, delen!”, schrijft Diekstra. „De 14-jarige Amelia Warcholek wordt vermist sinds zondag 26 augustus 2018 vanuit Den Haag. Haar ouders maken zich ernstige zorgen en vrezen dat zij in verkeerde handen is gevallen. Alle informatie over haar vermissing is welkom!” Zijn oproep is honderden keren op Twitter gedeeld.

Aan De Gelderlander vertelt Diekstra, die de familie bijstaat, dat er sterke aanwijzingen zijn dat het meisje bij iemand is. ,,De familie heeft op social media gezien dat Amelia in een auto zit met een vreemde volwassene.” De familie maakt zich ernstige zorgen om de tiener.

Lees ook  12,5 miljoen euro gevonden in verborgen ruimte: ‘Bijna hoogste bedrag ooit op één locatie’

Ouders waarschuwen voor vlijmscherpe handdoekhaak: Jinne (3) verliest haar vingertopje

Ouders ontdekken dat dochter een duister geheim heeft