in ,

Haar familie wil de stekker uittrekken om haar te laten sterven. Maar dan opent ze haar mond om iets tegen haar man te zeggen.

Het is inderdaad waar dat de medische wetenschap de laatste jaren grote vooruitgang geboekt heeft. Maar toch blijven er situaties en fenomenen waar we geen enkele logische verklaring voor hebben.

Lyndee Brown Pellettierre-Swapp, een moeder van 45 uit Phoenix, verloor om ongekende redenen het bewustzijn toen ze thuis aan het werk was. Toen haar zoon Steven haar aantrof, belde hij meteen de hulpdiensten en werd ze snel overgebracht naar het ziekenhuis. Ze was in een diepe coma verzonken.

Lyndee bleef comateus en reageerde op geen enkele stimulans. Gedurende 12 lange dagen wachtten de dokters op een teken van leven. Uit de testen bleek dat haar hersenen niet meer functioneerden. Ze vergistten zich echter. “Ik herinner me dat een dokter tests uitvoerde en mijn ogen openden, terwijl hij tegen mijn familie zei dat er geen reactie was”, herinnert ze zich.

Lees ook  Men zou hem laten inslapen omdat hij gewond was aan zijn pootje. Nu geeft hij de BESTE knuffels!

Haar familie volgde de raad van de dokters om de machines uit te schakelen. Een voor een namen ze afscheid van Lyndee. De laatste die afscheid zou nemen, was haar echtgenoot. “Ik wil dat je vecht, ik wil dat je vecht”, bleef hij maar zeggen. Lyndee wilde op dat moment wanhopig iets zeggen.

“Ik hoorde mezelf duidelijk in mijn hoofd. Maar zij niet”, vertelt ze. Uiteindelijk lukte het me toch om iets te roepen: “Ik ben een vechter!” Iedereen stond met open mond te kijken.

Lees ook  Schaatsster Jutta Leerdam heeft de lekkerste bips van alle schaatsters:

Ondanks alle negatieve prognoses kon Lyndee na een lange strijd in het ziekenhuis herstellen. Vandaag deelt ze haar ervaring met de hele wereld, in het bijzonder voor mensen die een geliefde hebben die in het ziekenhuis verblijft: “Het is niet omdat je niet bij bewustzijn bent dat je niet kunt horen. Iedereen moet in deze situatie met zijn geliefde blijven praten. We kunnen het horen.” DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Ze vormen een menselijke kerstboom. Maar hun volgende beweging doet het publiek naar adem snakken.

Ze sneden haar staart af en trokken haar tanden zonder verdoving. Wat ze in het opvangcentrum deed, had niemand verwacht.