in ,

Haar man was te laat voor het concert van hun dochter. Dan kijkt mama naar de lege stoel…

Het leven is tegenwoordig best druk. Mensen werken lange uren en kunnen maar moeilijk de balans houden tussen werk en privéleven. En het kleine beetje tijd dat ze thuis zijn, zitten ze op hun smartphone te tokkelen of e-mails te beantwoorden. Het is hard en een weinig verrassende conclusie, maar mensen brengen te weinig tijd met hun familie door.

geheim

Je hebt dit verhaal wellicht al honderden keren gehoord, maar het is de grote dag van het schoolfeest en mama of papa komt te laat omdat ze vastzitten op het werk. Of erger nog: ze halen het gewoon niet. Het is al vaak aan bod gekomen in Hollywoodfilms maar het maakt helaas ook gewoon deel uit van het dagelijkse leven. Grijp alvast je zakdoekjes want in de onderstaande video krijgt dit scenario een verrassende wending.

Lees ook  Zou jij nog op date gaan met deze dame als je de rest gezien hebt?

Lauren, een 10-jarig danseresje, had een optreden. Het enige wat ze eigenlijk wilde, was wat meer tijd met haar drukbezette vader doorbrengen. De droom van haar vader Michael was om ooit eens met haar te kunnen dansen. Hij is geen danser, maar wilde eigenlijk ook gewoon wat meer tijd met zijn dochter doorbrengen. Michael was bereid om alles te doen om deze wens ook te laten uitkomen.

Lees ook  Kam of borstel je haar nooit als het nat is!

Dus oefenden hij en zijn dochter wekenlang en hielden hun verrassing compleet geheim voor mama. Op de avond van de voorstelling zat mama naast een lege stoel omdat Michael maar niet kwam opdagen. Wist zij veel van hun geheimpje. Bekijk de onderstaande video om haar reactie te zien als de verrassing onthuld wordt!

DEEL dit mooie moment met je vrienden op Facebook!

Kook bananen voordat je naar bed gaat en drink het vocht om de beste nachtrust van je leven te hebben

Deze bejaarden kunnen niet lezen, maar ondertekenen het document van hun zoon. Jaren later ontdekken ze hun fout.