in

Haar onbeschofte schoonmoeder behandelt haar altijd neerbuigend. Maar dan krijgt ze de perfecte wraak!

Sommige mensen zijn gezegend met prachtige schoonmoeders, anderen hebben minder geluk. De vrouw in dit verhaal verloor de “schoonmoeder loterij”, maar ze kreeg tenminste toch haar zoete wraak!

Johanna was getrouwd met een onverantwoordelijke man. Ze voedde de kinderen alleen op omdat haar man altijd in de bar zat. En als hij thuis was, zat hij te luieren op de bank.

Op een avond belde Johanna haar schoonmoeder. Ze hadden het nooit echt met elkaar kunnen vinden omdat haar schoonmoeder altijd de kant van haar zoon koos, zelfs wanneer hij fout was. Ze bood ook nooit aan om haar te helpen met de kinderen.

Lees ook  Papa maakt een foto van zijn kleine meid, maar kijk wat er gebeurt als hij uitzoomt! Dit heb ik nog nooit gezien!

Haar schoonmoeder was duidelijk van mening dat haar kleine prins niets verkeerd kon doen.

Johanna vroeg haar schoonmoeder aan de telefoon: “Als kinderen hun broekje vuil gemaakt hebben, wie moet hen dan verversen – de moeder of de vader?”

De schoonmoeder antwoordde meteen: “De moeder is altijd degene die dat zou moeten doen.”

Lees ook  Heeft Gaby Blaaser een nieuwe vlam aan de haak geslagen?

“Oké”, antwoordde Johanna. “Zou je in dat geval alsjeblieft zo snel mogelijk willen langskomen. Je zoon is dronken en heeft in z’n broek gepoept.”

DEEL als je gelachen hebt!

Politie haalt pasgeboren babymeisje uit gat openbare toilet. WAAR IS DE MOEDER?

Man komt thuis bij drugsverslaafde vrouw en doet op de bank een ontdekking die zijn leven voorgoed zou veranderen.