in ,

Haarverf bevat 5000 soorten kankerverwekkende stoffen! Gebruik dit alternatief

Van Groot-Brittannië ‘The Daily Mail‘: Haarverf wordt door miljoenen vrouwen gebruikt, maar bevatten chemische stoffen die in verband worden gebracht met kanker, ‘waarschuwen Britse wetenschappers. Ze zeggen dat zowel de haarverf die je thuis gebruikt, en de gebruikte kleurstoffen in dure salons een potentieel risico voor de gezondheid zijn.

haarverf

Volgens een gerespecteerd wetenschappelijk tijdschrift, zeggen ze dat chemicaliën in permanente haarverf kunnen reageren met tabaksrook en andere verontreinigende stoffen in de lucht om één van de meest krachtige kankerverwekkende stoffen bekend bij de mens, te vormen.

Met meer dan een derde van de vrouwen en één op de tien mannen die regelmatig hun haar verven zeggen de onderzoekers dat het ‘absoluut noodzakelijk’ dat het risico voor de gezondheid wordt gekwantificeerd. Toch heeft de cosmetica-industrie de bewering sterk betwist .

De waarschuwing is afkomstig van wetenschappers in Leeds gevestigd bedrijf Green Chemicals, die een beoordeling van de chemie omliggende haarverf uitvoerde. Ze zeiden dat alle informatie al beschikbaar was,en ze heel gemakkelijk deze link hebben kunnen leggen.

Lees ook  Oplettende kijkers zien opvallende ‘Wie is de Mol’-hint in aflevering ‘Spoorloos’

Zij waarschuwen dat de chemische stoffen genaamd secundaire aminen, die ofwel zijn te vinden in alle permanente haarverf of worden gevormd, de huid kan doordringen en weken op het haar blijft, maanden of zelfs jaren nadat de kleurstof is toegepast.
Na verloop van tijd, kan er een reactie optreden met tabaksrook en uitlaatgassen, doe tot zeer giftige stoffen, genaamd N-nitrosamines vormen.

Maar de Leeds onderzoekers beweren dat ze nog kunnen worden gegenereerd via een eenvoudige chemische reactie. Haarverf was eerder in verband gebracht met verschillende soorten kanker, waaronder tumoren in de borst, blaas, eierstokken en de hersenen en leukemie. Er zijn ook bezorgdheden dat steeds meer mensen allergisch worden van de inhoud, soms met fatale gevolgen.

Hoe je koffie moet gebruiken om je haar te verven

Met behulp van dit eenvoudige natuurlijke koffie mengsel, krijg je de gewenste glans, tint, en het bevordert zelfs je haargroei. Volgens een studie gepubliceerd in het januari 2007 nummer van het ‘International Journal of Dermatology’ , helpt koffie inderdaad de haargroei.

Lees ook  Deze hond heeft 7 kittens "geadopteerd" en voor hen gezorgd alsof hij hun vader was

* Maak sterke biologische koffie, bij voorkeur espresso. Niet-biologische koffie bevat zeer waarschijnlijk enkele toegevoegde chemicaliën.
* Laat je koffie afkoelen.
* Meng 2 kopjes en een natuurlijke conditioner met 2 el. biologische koffieresidu en 1 beker koud gezette koffie.
Breng het mengsel aan op je haar en laat het ongeveer een uur intrekken. Het zal je haar een mooie chocolade kleur geven, zonder de chemicaliën.

Eenvoudige koffie spoeling

Shampoo eerst je haar en giet dan koffie over je haar. Laat het 20 minuten intrekken. Gebruik appelazijn om de koffie uit je haar te spoelen (het zal de kleur afdichten). spoel het daarna uit met warm water.

Als je de gewenste resultaten niet meteen ziet, herhaal dan een paar dagen lang dezelfde handelingen zodat de kleur kan doordringen in je haar.

WIFI – de sluimerende dood?

Zijn slokdarm heeft een gat van 2,5 centimeter! Hij had het niet moet ETEN!