in

Had André Hazes geheim afspraakje met Imanuelle Grives?

Nu André Hazes na onthullingen in Story toegeeft dat er iets moeilijks speelt tussen hem en Monique, staat de geruchtensluis wagenwijd open. Sprak men in nachtelijk Amsterdam al over zijn avondjes met Nikkie Plessen, nu zingt in de showbizz de roddel rond dat André het bijzonder goed kon vinden met de momenteel gedetineerde actrice Imanuelle Grives.

De geruchten over André en Nikkie kenden ze al langer. Daar bovenop zingt thans een andere roddel rond in de showbizz: André zou het uiterst gezellig hebben gehad met actrice Imanuelle Grives, die volop in het nieuws is omdat ze wegens vermeende drugshandel vastzit in een Belgische gevangenis. André en de actrice zouden een rendez-vous hebben gehad na de finale van het SBS6 zangprogramma It takes 2.

Lees ook  Deze levensgevaarlijke parkeerblunder van dame loopt bijna fataal af

Imanuelle had de finale bereikt en daarin zong ze met André Hazes het nummer Waarom van zijn vader. ‘Het viel iedereen al op dat zij het tijdens de opnames heel goed met elkaar konden vinden,’ verklaart een insider. Maar hoe goed bleek pas na de opname van de finale. Imanuelle won niet. ‘Maar zij en André vierden na afloop hun eigen feestje. Wat er precies tussen hen gebeurd is, heeft niemand gezien. Want ze trokken zich discreet terug.

Het is dus niet gezegd dat er daadwerkelijk iets voorgevallen is dat het daglicht niet kan verdragen. Maar het geeft wederom reden tot praatjes, en het is net of André dat niets kan schelen. Het lijkt zo langzamerhand wel of hij zich onaantastbaar waant…’ André Hazes zal geschrokken zijn toen hij een maand terug hoorde dat Imanuelle op het festival Tomorrowland was gearresteerd.

Lees ook  5-jarig meisje sterft uren nadat ze door de dokter is weggestuurd omdat ze vijf minuten te laat is

Op dat moment had ze een ruime hoeveelheid xtc-pillen en cocaïne op zak. Later werden bij een huiszoeking andere grote hoeveelheden drugs gevonden. In de Vlaamse cel moest ze alles, waaronder ook haar telefoon, afgeven, zodat het Openbaar Ministerie hier wellicht informatie vanaf kon halen. En mocht André Imanuelle berichtjes hebben gestuurd, dan weet nu ook het Belgische Openbaar Ministerie daarvan.

Ook drama bij familie Roxeanne Hazes

Geheim ontrafeld van André Hazes