in

Half gesmeerde boterham in bejaardentehuis zet kwaad bloed.

De Belg Niko was zo verontwaardigd over een boterham die zijn oma in het rust- en verzorgingstehuis in Kortrijk had gekregen dat hij er een foto van maakte en op de sociale media postte. Hij schreef erbij: “Wat een schande is dit.” De boterham was voor de helft besmeerd met boter en een beetje gehakt. En dat beetje mag letterlijk genomen worden.

De foto ging compleet viraal en lokte honderden boze reacties uit. Niko vertelde: “Mijn oma wist dat ik het op de sociale media zou zetten. Ze had de boterham speciaal opzij gelegd om die te tonen als er iemand kwam.”

Lees ook  ‘Ook Matthijs van Nieuwkerk deelde bed met Iris Hond’

Omdat het reacties bleef regenen, verwijderde Niko de foto. Hij legde uit: “Ik ken de dame die hem gesmeerd heeft. Het is een van de liefste vrouwen die er werkt. Jammer dat het haar overkomt.” De kleinzoon kondigde wel aan dat hij het opnieuw zal doen als het zich nog eens voordoet.

De directie van Sint-Jozef gaat ondertussen door het stof en slaat mea culpa. Directeur Chris Vermael verklaarde: “Dit is een heel spijtige zaak. We verontschuldigen ons bij de bewoonster en de familie. Ik kan je zeggen dat de dame die de boterham smeerde, echt een toegewijde medewerkster is.

Lees ook  Mama legt haar baby te slapen, maar weet niet dat deze houding fataal kan zijn.

Het gaat ook maar om een van de vier boterhammen die de bewoonster kreeg.” De directeur voegt er nog aan toe dat ze nu met de neus op de feiten worden gedrukt, terwijl ze er tijdens de feestdagen alles aan gedaan hadden om iedereen een heerlijke maaltijd te bezorgen.

Amazone-stam wint rechtszaak tegen oliemaatschappij en redt een half miljoen hectare regenwoud

Oplettende kijkers spotten ‘Amalia’ in publiek van Jinek