in

Hamsteraar koopt enorme voorraad wc papier – komt thuis en krijgt de shock van haar leven

In het licht van de recente gebeurtenissen hebben we gezien dat mensen de opslag naar een ander niveau tillen terwijl ze hun kasten vullen.

Sommigen staan ​​in de rij bij supermarkten om te kunnen pakken wat ze kunnen van hun wekelijkse winkel, terwijl anderen 15 van alles uit de schappen hebben gehaald.

Een moeder had ervoor gekozen om 18 wc-rollen voor haar gezin te kopen (laten we geen veronderstellingen maken, het is misschien alles wat er nog over was). Daarbij moet ze enige opluchting hebben gevoeld dat haar kinderen naar verwachting konden worden voorzien.

Ze wist het niet, maar haar kinderen hadden andere ideeën en toen ze de badkamer binnenliep, realiseerde ze zich dat al het wc-papier in het bad lag. Oh, en het bad zat vol met water.

Lees ook  Ik ben gestoken!’ Gillende man roept politie en ambulance, maar dader blijkt een wesp te zijn

Het incident werd op Twitter geplaatst met het onderschrift: “Mijn vriendin kocht 18 wc-rollen en haar kinderen stopten ze allemaal in bad.”

Sinds ze gepost zijn, heeft de tweet meer dan 5.000 likes en 700 retweets verzameld.

Een persoon stelde voor: “Droog ze”, terwijl een ander zei: “Perfecte gelegenheid om wat papier-maché beeldhouwen te doen.”

Iemand anders merkte op: “Gooi er wat pasta in en het zou zeker een quarantainepakket zijn.”

Eerder op de dag kondigde Aldi aan dat het de aankopen zal beperken tot vier van elk product per klant, in een poging ervoor te zorgen dat er voldoende voorraad is voor iedereen.

Lees ook  Nederlandse vrouw (89) overleden na tweede besmetting met coronavirus

De supermarktketen plaatste op social media dat haar medewerkers ‘onvermoeibaar’ werkten om de ‘ongekende vraag’ bij te benen.

De verklaring luidde: “Al onze winkels blijven open en blijven onze gewaardeerde klanten bedienen. We hebben een goede productbeschikbaarheid en onze ongelooflijke collega’s werken onvermoeibaar door om de schappen zo snel mogelijk te vullen en aan te vullen.

“Aangezien we een ongekende vraag in ons assortiment hebben gezien, zullen we de aankopen van klanten beperken tot vier eenheden voor alle producten om ervoor te zorgen dat al onze klanten de mogelijkheid hebben om ze te kopen. We danken u allen voor uw geduld gedurende deze tijd.”

Hoe zou een lockdown eruitzien? Dit zijn de maatregelen in andere landen

Deze ex-patiënten hebben corona al gehad: de een ‘ging bijna dood’, de ander ‘merkte niks’