in

Hamsteraars stelen wc-papier uit karretje blinde vrouw

Een bezoek aan de winkel en het zien van lege schappen heeft zeker invloed op onze mentale toestand. De vrijheid om naar één winkel te gaan en aan al onze behoeften te voldoen, wordt snel een verre herinnering.

Maar het effect dat het op sommige mensen heeft, schokt ons allemaal.

In een winkel in Australië vertelde een blinde shopper aan verslaggevers dat toiletpapier uit haar kar was gehaald terwijl ze door de winkel liep.

Aangezien lange rijen buiten sommige winkels in de VS ontstaan ​​en gezondheidshoofden in het VK waarschuwen dat artikelen gerantsoeneerd kunnen worden als mensen niet ophouden met paniek te kopen, nemen velen van ons de houding van ‘ieder voor zich’ aan.

Lees ook  Wendy van Dijk krijgt felle kritiek om bijzondere zwembadfoto.

Voor Casey Hyde, een juridisch blinde vrouw, is een bezoek aan de winkel om te krijgen wat ze nodig heeft in de beste tijden uitdagend genoeg.

‘Eigenlijk onze toiletrollen stelen’

De vrouw uit Melbourne, die met haar blindengeleidehond de winkel bezoekt, zegt dat ze toiletpapier uit haar kar had gestolen tijdens de overmatige paniekaankopen.

‘Omdat we niet kunnen zien, stelen mensen achter ons onze toiletrollen omdat ze in paniek raken’, vertelde ze aan Nine News .

Casey riep op om mensen attenter te maken en aan die achtergestelde klanten te denken.

‘Denk alsjeblieft aan andere mensen die benadeeld zijn omdat we geen eten kunnen krijgen omdat we geen auto hebben.’

Lees ook  Tienerzoon wordt afgewezen voor het bal. Maar als een wildvreemde komt opdagen, wordt mama helemaal gek.

Australische winkels Coles en Woolworths kondigden elke dag een nieuwe sluitingstijd van 20.00 uur aan, zodat de schappen kunnen worden bijgevuld en er is een speciale vroege openingstijd speciaal voor ouderen en kwetsbaren.

Het officiële aantal gevallen van coronavirus in Australië lijkt volgens gezondheidsbazen om de drie dagen bijna te verdubbelen, volgens 7 News.

Zoals bazen van supermarkten blijven zeggen: er is genoeg als we gewoon kopen wat we nodig hebben en ouderen en kwetsbare mensen die niet van winkel naar winkel hoeven te reizen op zoek naar basisbehoeften.

Jonathan verongelukt op zelfde weg waar boezemvriend Mike vijf maanden geleden crashte

Echtgenoot blaast zijn laatste adem uit met zijn vrouw naast hem – Dan ontdekt dochter een hartverscheurend detail