in

Hans Kazàn: ‘zorgen om ongeboren tweeling’

Hans Kazàn en zijn vrouw Wendy kunnen het komend jaar een aanzienlijke uitbreiding van de familie tegemoetzien.

Eerder werd al bekend dat zoon Oscar een tweeling verwacht en nu is ook hun dochter Lara zwanger.

Het lijkt erop dat het daarbij zal blijven, want hun andere zonen Steven en Renzo hebben aangegeven geen vader meer te willen worden.

Dit jaar komen er nog drie kleinkinderen bij! ‘We wisten al dat Oscar en zijn verloofde Bregje twee jongens krijgen, maar ook onze dochter Lara is weer in verwachting,’ vertelt Hans (65) aan Story.

‘In juli hoopt ze te bevallen van een gezonde zoon of dochter. We hebben dus straks acht kleinkinderen. Het zou leuk zijn als ze een dochter krijgt, want Skyler is het enige meisje.

Lees ook  Afschuwelijke foto van Nederlands hitte-slachtoffer in eigen huis!

Zij zal straks door haar neven en broers op handen worden gedragen, maar voor haar is het ook leuk als ze er een nichtje bij heeft. Maar zijn of haar gezondheid is natuurlijk het belangrijkste.’

Risico
Oscar kijkt met spanning uit naar de geboorte van de eeneiige tweeling die hij eind maart samen met zijn vriendin Bregje verwacht.

‘Wat we niet wisten, is dat een zwangerschap van een eeneiige tweeling veel meer risico’s met zich meebrengt,’ vertelt hij. ‘Daarom wordt Bregje elke twee weken in het ziekenhuis onderzocht.

Lees ook  Heroïsche zevenjarige redt zijn twee nichtjes van ontplofte boot

Dan maak je je wel zorgen. Gelukkig gaat alles goed, maar de artsen hebben wel aangegeven de tweeling met 37 weken zwangerschap te halen, als ze niet al vóór die tijd geboren zijn.

Dat komt fantastisch uit, want dan zijn we allemaal in Spanje en staat er geen werk op de agenda.

Pas half april gaan we met Magic Unlimited naar een groot vakantiepark in Frankrijk, waar we ruim een maand optreden.

We hopen natuurlijk dat Bregje dan goed hersteld is van de bevalling en we daar met ons gezin kunnen zijn. Maar anders blijft zij in Spanje, waar mijn moeder uiteraard voor haar klaarstaat.’

Nederland in shock na nieuwe ‘kopschopvideo.’

Dit is de allereerste foto ooit van André Hazes en Monique samen.