in

Hartverscheurend: radeloze vader deelt beelden van 11-jarige dochter die gepest wordt

Lee en Natalie Davies uit Wales hebben samen 3 kinderen en dat is een hele verantwoordelijkheid. Dat hun 11-jarige dochter ernstig wordt gepest maakt het er allemaal niet bepaald makkelijker op. In het filmpje hieronder zien we dat het meisje thuis is en in huilen uitbarst. Het wordt zelfs zo erg dat het meisje naar adem snakt.

Helaas wordt het meisje zowel op school als online gepest en daardoor heeft Lee meerdere keren contact opgenomen met de school, telkens zonder resultaat. Omdat de school het meisje niet wilde overplaatsen naar een andere klas en ook geen gehoor gaf aan aan de andere verzoeken, besluit Lee het nu via een andere weg: sociale media.

Lees ook  Zijn vrouw lijdt aan de ziekte van Alzheimer: hij neemt haar elke dag mee naar het werk zodat ze niet alleen thuis is

En vanuit alle hoeken van de wereld komt nu steun. Zo wachtten 17 oudere leerlingen van de school het meisje op om haar gezamenlijk naar het klaslokaal te brengen. Ook komen er continu oudere leerlingen naar haar toe om te kijken of alles in orde is.

Overigens gebeurde het publiceren van de beelden met nadrukkelijke toestemming van het meisje. Maar het is wel heel erg triest dat dit nodig is. Pesten moet stoppen. Ben jij het daarmee eens? Laat ons dan jouw mening horen.

Lees ook  Nederlandse moeder verongelukt, twee dochtertjes in levensgevaar

Kam of borstel je haar nooit als het nat is!

Neem jij ook altijd een tennisbal mee in het vliegtuig? Dit is waarom je het zou moeten doen