in

Heb jij wel eens lippenbalsem op je haar gesmeerd? Als je DIT leest ga je het meteen doen!

Wanneer je lippen niet meer als jouw lippen voelen, maar als een stuk schuurpapier, is een lippenbalsem handig. Maar wist je al dat je het voor veel meer kunt gebruiken dan enkel het verzachten van je lippen?

Mascara wegvegen. Weleens uitgeschoten met je mascara en kreeg je die zwarte veeg vervolgens niet weg onder je oog? Smeer dan wat Labello of andere balsem op een wattenstaafje en haal het langs de vlek. Je uitschieter is zo weg.

Rits losmaken. Een rits die niet meer te bewegen is, is ontzettend irritant. Gelukkig laat-ie zo los wanneer je wat Labello op de rits smeert.

Veters vastmaken. Irritante veters die steeds los glijden? Dat euvel verlos je door wat vet op de knoop van de veter te smeren. Zo glijdt de knoop minder snel uit je veter.

Lees ook  Sylvie Meis en verloofde kunnen niet van elkaar afblijven

Ringen die niet afwillen. Krijg jij je ring niet meer van je vinger af? Dan hoef je helemaal niet met zeep in de weer. Wat Labello klaart het klusje ook.

Droge haarpunten. Zijn de punten van je haar erg droog? Dan kan Labello een oplossing bieden. Maar wees wel zuinig met de lippenbalsem, anders loop je rond met een vette coupe.

Schoenpoets. Je kunt met vieze schoenpoets aan de slag om je leren schoenen wat op te knappen, maar je kunt ook wat vet van je balsem op de schoen smeren. Hierdoor gaan we ook weer mooi glimmen. Hierna kun je de stift echter beter niet meer gebruiken voor je lippen.

Lees ook  Lauren Verster volledig uit de kleren voor de camera!

Andere kleine schrale plekjes. Ben jij verkouden en continu met de zakdoeken in de weer? Dan kan het dat je neusvleugels ook schraal aan gaan voelen. Ook op dit soort kleine plekjes kun je wat lippenbalsem smeren.

Omhoogstaand haar. Heeft je haardos er écht geen zin in en staan en aantal plukjes omhoog? Smeer dan wat lippenbalsem op de plek waar je haar piekt. Het blijft daarna veel beter zitten.

Pas gescheiden moeder wil een nieuwe start en krijgt DEZE spectaculaire make-over!

Tiener met zware buikpijn krijgt te horen dat hij geconstipeerd is – uren later wordt hij dood aangetroffen.