in

Heel verdrietig nieuws voor Sjoukje Hooymaayer uit ‘Zeg ‘ns Aaa’

De actrice is getroffen door een ernstige ziekte
Actrice Sjoukje Hooymaayer, vooral bekend door haar rol in de populaire serie ‘Zeg ‘ns Aaa’ heeft laten weten voorlopig te stoppen met acteren en haar rol in de musical My Fair Lady per direct neer te leggen omdat ze ernstig ziek is; de actrice is getroffen door kanker.

Dit maakt productiehuis De Graaf en Cornelissen Entertainment maandag bekend.

Ernstig ziek
Bij Sjoukje Hooymaayer (77) is kanker geconstateerd. “Het is buitengewoon verdrietig nieuws,” laat producent Hans Cornelissen weten.” De ziekte werd enkele dagen geleden geconstateerd bij de actrice: “Momenteel wordt door de artsen een behandelplan opgesteld.” In welke stadium de ziekte zich bevindt of wat de voorspellingen met betrekking van het verloop ervan zijn, is nog niet bekend. Cornelissen laat weten de familie de rust en privacy te gunnen die zij nodig hebben: “We leven vanzelfsprekend allemaal zeer met haar mee en verzoeken de media namens Sjoukje en haar familie om de privacy te respecteren.”

Lees ook  19-jarige moeder riskeert levenslange gevangenisstraf waarvoor ze haar baby gebruikte.

Musicalproductie
Hooymaayer is vooral bekend door haar rol als Lydia van der Ploeg in ‘Zeg ‘ns Aaa’ en stond na twaalf jaar afwezigheid weer in het theater met haar rol als Mrs. Higgins in de musicalproductie My Fair Lady. Het is nog niet bekend of ze zal terugkeren in de productie.

Lees ook  Organisator: derde keer Rico tegen Badr zou kunnen

Doe drie theelepels zout in je shampoo, je zal versteld staan van het resultaat!

Wil de politie van Ellie Lust af? “Ik ben ingewikkeld voor de politie”